Pulskim Max Cityjem upravljat će CC Real

Autor: Ana Blašković , 09. veljača 2021. u 22:00
Pulski Max City šoping centar prostire se na više od 27.000 kvadratnih metara prodajnog prostora/PD

Pulski Max City šoping centar prostire se na više od 27.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i 800 natkrivenih parkirnih mjesta

CC Real, upravitelj zagrebačkih šoping “meka” City Center One, pod svoj kišobran preuzima menadžment trgovačkog centra Max City u Puli.

Kompanija specijalizirana za upravljanje nekretninama preuzima strateški i operativni menadžment, računovodstvo i posredovanje u iznajmljivanju najvećeg trgovačkog centra u Istri s “namjerom unapređenja svih procesa u svakodnevnom radu”.

Pulski Max City šoping centar prostire se na više od 27.000 kvadratnih metara prodajnog prostora i 800 natkrivenih parkirnih mjesta.

Otvoren je u studenom 2018., zapošljava nekoliko stotina ljudi, među 60-ak brendova među zakupcima su imena poput H&M, Mango, Stradivarius, Bershka i Pull&Bear, Reserved, Mohito i Sinsay, Elipso, L’Occitane i multipleks CineStar. Uz njih su, između ostalih, gastro ponuda, kafići, dječja igraonica, punionica za električne automobile.

“Vjerujemo da će naš motivirani tim profesionalaca svojim znanjem, poznavanjem industrije te lokalnim i međunarodnim iskustvom doprinijeti rastu Max Cityja u suradnji sa zakupcima, partnerima i dobavljačima”, rekao je direktor CC Reala Davorin Profeta.

CC Real posluje od 2006. godine, a kroz tri trgovačka centra City Center one u Hrvatsku je investirao više od 435 milijuna eura.

Unatoč dvjema promjenama vlasnika City Center one Zagreb Est i West, CC Real nastavio je njima upravljati. Krajem 2012. godine poslovanje je prošireno na Austriju, potom na Mađarsku i Finsku.

Komentirajte prvi

New Report

Close