Prvi Novotelov hotel otvara svoja vrata u Zagrebu, bit će smješten na odličnoj lokaciji

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2018. u 10:54
FOTO: Press

Tvrtka Rox iz Zagreba potpisala je ugovor s hotelskom grupacijom Orbis SA, ekskluzivnim nositeljem licence Novotel za istočnu Europu o izgradnji njihovog prvog hotela u Hrvatskoj.

Kako je poznato, Orbis SA je inače strateški partner francuske hotelske kompanije AccorHotels koja u svijetu povezuje više od 4.500 hotela, kompleksa i rezidencija, bilo kroz vlasništvo ili ugovore o upravljanju ili franšizi.   

"Novotel je vodeći svjetski brend modernih hotela i turističkih kompleksa u 59 zemalja, idealno smještenih u srcu velikih međunarodnih gradova, poslovnih zona i poželjnih turističkih odredišta. Strast koju taj brend gaji prema poslu savršeno odgovara našoj lokaciji u Zagrebu. Vjerujem da će ovaj hotel biti prepoznat kao središnje mjesto za organizaciju poslovnih događanja, ali i kao oaza mira za odmor i opuštanje," izjavio je Ivo Krištić, predsjednik Uprave Rox d.o.o.

Hotel će imati 170 soba, bar, restoran, wellness centar te prostorije namijenjene poslovnim korisnicima, a otvaranje je u planu do kraja 2020. godine. Kako doznajemo, hotel će biti smješten na Slavonskoj aveniji, gdje se nalazi i tvrtka Rox, na desetak minuta do poslovne četvrti u Radničkoj. Investitor za sad ne otkriva koliko planira uložiti u izgradnju hotela.

"Hrvatska je postala jedna od najatraktivnijih zemalja za investitore u hotelskom sektoru. Vrlo smo ponosni što je lokalni partner odlučio surađivati s brendom Novotel i odabrao upravo Orbis za upravitelja na ovom vrhunskom projektu. Zagreb je jedan od najvažnijih poslovnih središta jugoistočne Europe – vrlo dinamičan i kreativan grad. Gosti u potrazi za odmorom i opuštanjem, ali i poslovni korisnici istinski će uživati u Novotelu"dodao je Gilles Clavie, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Orbis grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close