Prva europska konferencija o hotelskim operacijama u rujnu u Zadru

Autor: Marija Crnjak , 27. lipanj 2017. u 13:34
Marina Franolić. Robert Anic/PIXSELL

Konferencija će okupiti vodeće domaće i strane operativce u hotelskoj industriji, kaže organizatorica Marina Franolić.

Organizatori investitorske konferencije Adria Hotel Forum pokreću Festival hotelskih operacija HOW (Hotel Operations Weekend), a prvo izdanje održat će se u Hotelu Iadera u Zadru u rujnu. Konferencija je zamišljena kao okupljanje direktora hotela, voditelja operacija i voditelja hotelskih odjela, kako bi se na jednom mjestu razgovaralo i predstavilo najnovije globalne trendove u hotelskim operacijama, kaže nam organizatorica Marina Franolić.

"Ideju o ovakvom festivalu imamo već par godina, i sad smo je realizirali nakon provedene ankete među hotelijerima u Hrvatskoj i regiji, koji su pokazali snažan interes. Uz pomoć samih hotelijera sastavili smo i program, a projekt podupire i Hrvatska gospodarska komora te lokalne turističke zajednice. Ideja je da se fesitval svake godine održava u drugom mjestu i da ima humanitarni karakter", pojašnjava Franolić te najavljuje 50-tak panelista, od čega oko 30 posto međunarodnih, uključujući vodeće svjetske hotelske brendove.

Prvi dio festivala sadržavat će panel diskusije koje su namijenjene svim sudionicima, a potom će se održavati radionice koje su podijeljene po hotelskim odjelima i to na sljedeće segmente: hrana i piće, recepcija, domaćinstvo, tehnologija, wellness te prodaja i marketing. Večernji program organizatori planiraju realizirati u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama.

Komentirajte prvi

New Report

Close