Pruga Sveta Klara – Glavni kolodvor neće biti gotova do 14. travnja

Autor: Agencija VLM , 03. travanj 2013. u 15:28
Photo: Goran Jakus/PIXSELL

I dalje je na snazi posebna regulacija prometa, odnosno željeznički promet od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta produljuje se rok završetka radova na remontu dionice Zagreb Glavni kolodvor – Zagreb Klara. Radovi su trebali završiti 7. travnja, a rok se produžuje do 14.

Pripremni radovi na remontu pružne dionice od Zagreb Glavnog kolodvora do kolodvora Zagreb Klara započeli su 13.3.  a 18. ožujka i remont dionice.

Vrijednost radova je 80 milijuna kuna, a nakon završetka radova pruga će biti osposobljena za građevinsku brzinu od 90 km/h.

Do 14. travnja u 18 sati, i dalje je na snazi posebna regulacija prometa, odnosno željeznički promet od Velike Gorice do Zagreb Glavnog kolodvora i obratno teče pomoćnim prijevoznim putem preko kolodvora Zagreb Resnik.

U tome razdoblju na relaciji od željezničkog kolodvora Velika Gorica preko stajališta Odra do kolodvora Zagreb Klara i obratno umjesto vlakova voze autobusi u kojima vrijedi HŽ-ove karte za vlak.

Ispričavamo se putnicima zbog eventualnih poteškoća koje će imati na putovanju zbog posebne regulacije prometa, poručili su iz HŽ Infrakstrukture. 

Komentirajte prvi

New Report

Close