Provjerite koji poslodavci vape za radnicima u ovom tjednu

Autor: Poslovni.hr , 03. srpanj 2019. u 13:22
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava voditelja trgovine (m/ž) u Daruvaru i Pakracu. Osnovne dužnosti na ovom radnom mjestu uključuju analizu prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, planiranje i organiziranje rada ostalih zaposlenika, te izradu izvještaja i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate završenu srednju školu, dobro se služite računalom, krasi vas trogodišnje iskustvo na sličnim poslovima i volite raditi s ljudima – prijavite se.

CCC ima raspisan natječaj za računovođu – bilancistra (m/ž) u Zagrebu. Ukoliko knjiženje ulaznih faktura (domaćih i stranih), obračune PDV-a i pripremu popratnih obrazaca 'imate u malom prstu', a uz to imate i minimalno dvogodišnje radno iskustvo, VŠS/VSS, znanje engleskog jezika i odlično poznajete MS Office paket, nemate što čekati – prijavite se.

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, trenutno zapošljava projektanta / konstruktora (m/ž) u Kutini i Zagrebu. Glavne odgovornosti obuhvaćaju vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, praćenje realizacije projekta. Rad se obavlja u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima. Nude vam se brojne mogućnosti i benefiti, stoga ne oklijevajte s prijavom.

Manpower, za svog klijenta – Merck Sharp & Dohme d.o.o., zapošljava na poziciji: Regulatory Affairs Specialist (m/ž) u Zagrebu. Ako imate sveučilišno obrazovanje iz područja farmacije ili medicine, kao i iskustvo iz područja regulatornih poslova u farmaciji (poželjno), na tragu ste da budete idealna osoba za ovaj posao. Trebate, također, znati odrediti prioritete i morate biti u mogućnosti brinuti o više projekata istovremeno, pazeći na zacrtane rokove. Provjerite koje vas još odgovornosti očekuju na ovom radnom mjestu i aplicirajte pravovremeno.

Welmax Group, međunarodna tvrtka iz Poljske koja se bavi prodajom i promocijom zdravog načina života, zapošljava motiviranu osobu koja će raditi na poziciji: prodajni predstavnik (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se brzo uspostavljanje kontakata, stvaranje novih klijenata, upravljanje kvalitetom i dosljednošću isporučenih proizvoda i usluga. Provjerite uvjete, i ako smatrate da vaše kvalifikacije ispunjavaju očekivanja ovog poslodavca, pošaljite životopis (poželjno na engleskom jeziku) s propratnim pismom, putem 'brze prijave'.

Dekada komunikacije d.o.o., dio grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanja u cijeloj Europi i širom svijeta, trenutno nudi zaposlenje na tri pozicije: Key account manager (m/ž), servisni tehničar (m/ž) i građevinski inženjer / tehnički savjetnik (m/ž). Provjerite uvjete na linku i prijavite se do 28.07.

Hering d.d. Široki Brijeg zapošljava tri inženjera na gradilištu (m/ž) u Pazinu. Nudi vam se stalan i dinamičan posao, iskustvo u uspješnoj građevinskoj firmi, rad u ugodnom radnom okruženju, redovita i stimulativna primanja, te mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja. Osnovne su djelatnosti ovog poslodavca podizanje zgrada visokogradnje, gradnja objekata niskogradnje, održavanje objekata, izgradnja krovnih konstrukcija i krovova te brojne druge djelatnosti. Provjerite koje još natječaje nudi ovaj poslodavac na linku i izvršite prijavu na vrijeme.

Tvrtka LSG Building Solutions d.o.o., jedna je od vodećih tvrtki i partner je za sva tehnička rješenja u zgradarstvu i infrastrukturi. Djeluje u više zemalja EU, te u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori, a u Hrvatskoj je prisutna od 2007. godine. Zbog obujma posla zapošljava inženjera strojarstva (m/ž) u Zagrebu. Potrebno vam je trogodišnje radno iskustvo na velikim projektima u području GHV i elektro instalacija, kao i pečat ovlaštenog inženjera te dobre organizacijske sposobnosti i samostalnost u radu. Plaća je u rasponu od 6.000 kn do 9.000 kn – i više nego dovoljno razloga za klik i prijavu!

Harvey Norman, jedno od najvećih i najbrže rastućih trgovačkih poduzeća današnjice, zapošljava na pet pozicija u Zagrebu. Traži: prodavača u Odjelu kuhinja (m/ž), skladištara (m/ž), prodavača u Odjelu namještaja i druge djelatnike. Provjerite sve pozicije na linku, brzo se odlučite za omiljenu i izvršite prijavu do 07.07. Ostalo je još jako malo vremena…

Liburnia pomorska agencija d.o.o. zapošljava marketing specijalista (m/ž) u Opatiji. Glavne odgovornosti na ovom poslu obuhvaćaju saznavanje zanimljivih priča iz struke i oblikovanje tih priča u članke te plasiranje istih u javnosti, kroz digitalne i analogne medije. Potrebno vam je odlično poznavanje društvenih mreža u poslovnom okruženju, iskustvo na sajmovima, odlično poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, sposobnost suradnje s različitim ljudima, samostalnost i samoinicijativnost u radu. Prijavite se.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close