Početkom travnja u Hotelu Dubrovnik, u samom centru Zagreba, otvorit će se steak house. Pripreme za njegovo otvaranje već su počele. Kako ističe Davor Terzić, novi direktor prodaje i marketinga Hotela Dubrovnik, još u prosincu je započeo pilot projekt kako bi testirali reakcije gostiju, a koje su "jako pozitivne", kako navodi.
No to nije jedina novina koju hotel Dubrovnik ima u planu ponuditi ove godine. Uz prvi steak house, već sljedećeg tjedna započinje preuređenje ulaza u hotel i recepcije, do ljeta se očekuje i nova terasa u Gajevoj ulici te bolje marketinško pozicioniranje hotela s tradicijom duljom od 80 godina.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Ako smijem, reći svoje mišljenje ko – turist / seljak / u Zagrebu.
Mi svi kad dođemo u Zagreb, najjednostavnije za početak odemo u Dubrovnik.
Međutim, tamo rade najperfidniji konobari, koji će te uvijek na nečemu
zakinuti. Najlošija kava, razrijeđen nescaffe, a mnogo puta usluga- BEZ RAČUNA.
Tako da ničim , u tom hotelu, u kojem se održavaju uglavnom poslovni skupići i
sastanci, a imali smo i noćenje za partnera- nismo oduševljeni…..
Stanica za nekog na brzinu zakinut, jer više neće doći….
Šta se tu ima slaviti ?
To je za plakati .
Opet Guske ulaze u Maglu .
http://webcafe.net.hr/forwarduse/bloger-krule/profesori-sjednite-1-ingrid-evo-3
Uključite se u raspravu