Proradile prve dvije Shellove pumpe u Hrvatskoj

Autor: Lucija Špiljak , 01. ožujak 2021. u 22:00
Postaje su otvorene u Rugvici i Sesvetama, uskoro još dvije u Istri/PD

Grčki Coral, koji se do 2010. godine zvao Shell, početkom ove godine je preuzeo neovisnog hrvatskog operatera naftnih derivata Apios s 26 benzinskih crpki.

Tvrtka Coral Croatia, koja je u većinskom vlasništvu grčke tvrtke Coral S.A. i licencirani je Shellov partner, otvorila je prve dvije bezinske postaje Shell u Hrvatskoj, u Sesvetama i u Rugvici. Nude Shellova V-Power goriva, a kupcima su na raspolaganju i dodatne usluge poput trgovine, bistroa, autopraonice i jetwasha.

Grčki Coral, koji se do 2010. godine zvao Shell, početkom ove godine je preuzeo neovisnog hrvatskog operatera naftnih derivata Apios s 26 benzinskih crpki.

Akvizicijom je Apios promijenio naziv u Coral Croatia, dok je brend Apios zamijenjen brendom Shell. Nakon rebrendiranja nastavljaju sa širenjem u Hrvatskoj kroz otvaranje benzinskih servisa u gradskim centrima i na autocestama.

“S Coralom smo postigli brojne uspjehe na tržištima u okruženju te sa zadovoljstvom nastavljamo zajednički rast i u Hrvatskoj.

Dugoročni sporazum s Coralom će hrvatskom tržištu donijeti visokokvalitetna goriva i motorna ulja, izvrsne usluge i širok raspon pogodnosti da udovolje suvremenim potrebama vozača i drugih kupaca”, poručio je povodom otvorenja prvih benzinskih postaja Shella u Hrvatskoj Kai-Uwe Witterstein, generalni direktor Shell Licensed Markets, Shell Mobility.

Najavili su i kako će tijekom ožujka u Istri otvoriti još dvije Shell benzinske postaje.

Komentirajte prvi

New Report

Close