Propucan auto Ivana Turudića, poznato je više detalja

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. ožujak 2024. u 18:10
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Turudić je sve odmah prijavio policiji koja je odmah krenula istraživati slučaj te se provodi očevid na njegovu automobilu.

Virovitičko-podravska policija potvrdila je da provodi očevid nakon što je novoimenovani glavni državni odvjetnik Ivan Turudić u petak prijavio oštećenja na automobilu, navodeći da za sada nisu u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke.

Ne navodeći identitet već samo inicijale i godinu rođenja policija je izvijestila da je Turudić „danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja”.

„S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke”, navode u priopćenju.

Pozivajući se na neslužbene izvore mediji su ranije objavili da je Turudiću propucan automobil iz vatrenog oružja.

Večernji list je objavio da je Turudićev automobil propucan u Virovitici, Turudićevu rodnom gradu.

Jutarnji list, pozivajući se na informacije potvrđene iz više izvora, piše da je Turudić uočio rupu na automobilu te ga je, ne znajući kako je nastala, odvezao u servis.

Automehaničari su u vozilu, a navodno je riječ o audiju Q5, pronašli zrno, a Turudić je slučaj prijavio policiji, navodi dnevnik.

Turudić, kako se doznaje, ima kuću za odmor u naselju Milanovac kod Virovitice.

Komentirajte prvi

New Report

Close