Projekt od gotovo 2 milijuna kuna trebao bi poboljšati situaciju nezaposlenih

Autor: Poslovni.hr , 06. kolovoz 2018. u 10:33
Foto: Dino Stanin / Pixsell

Edukacije za specifična radna mjesta…

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije predstavit će u četvrtak u svojim prostorijama s početkom u 11 sati novi projekt ‘Razvoj partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije, faza III’. Riječ je o dvogodišnjem projektu koji Agencija provodi u partnerstvu sa Šibensko-kninskom županijom, Srednjom školom Lovre Montija Knin, šibenskim uredom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te Uredom Hrvatske gospodarske komore za područja posebne državne skrbi u Kninu, piše Šibenski portal.

Projekt je vrijedan skoro dva milijuna kuna, a planirano je financiranje aktivnosti koje bi trebale poboljšati situaciju nezaposlenih osoba unutar ranjivih skupina i to na način da se organiziraju edukacije za specifična radna mjesta, da se pružaju savjeti o stručnim kvalifikacijama te se organiziraju radionice na kojima se potiče motivacija i poduzetničko razmišljanje.

U okviru projekta uložiti će se i u daljnji rad i funkcioniranje Partnerskog vijeća za tržište rada koje okuplja 61-nu organizaciju iz javnog, privatnog i civilnog sektora, osnovanog s ciljem pružanja doprinosa i podrške te provođenja inicijativa kojima se djeluje na razvoj ljudskih potencijala na području županije.

Komentirajte prvi

New Report

Close