Project 3 Mobility, koji razvija robotaxi, promijenio ime

Autor: Poslovni.hr , 24. lipanj 2024. u 11:18

Project 3 Mobility, domaća kompanija koja razvija robotaxi, promijenila je ime u Verne. Objava o rebrendingu dolazi svega nekoliko dana prije nego što će biti predstavljen cjelokupni ekosustav urbane mobilnosti koji se razvija u Vernu.

Od danas Project 3 Mobility, hrvatska kompanija koja razvija novi ekosustav urbane autonomne mobilnosti, postaje Verne. Buduća usluga koju kompanija razvija nosit će ime Verne po Julesu Verneu, slavnom piscu za kojeg se kaže da je čovjek koji je izumio budućnost dok će Verne revolucionarizirati način kako se krećemo u gradovima, objavili su iz kompanije.
Ignazio Morello, kreativni direktor u Verneu rekao je da je u 19. stoljeću Jules Verne predstavio sliku svijeta kakav će biti u 21. stoljeću te je bio iznimno točan u svom predviđanju. “Zato smo upravo po njemu nazvali našu tvrtku Verne. Baš kao što je on pisao priče o nevjerojatnim avanturama i novim izumima, tako i mi želimo stvarati uzbudljive, nove izume koje će ljudi koristiti u budućnosti. Kao što je Jules Verne koristio temu putovanja kao pokretačku snagu u svojim pričama, mi u Verneu koristimo je kao inspiraciju u oblikovanju budućnosti ispunjene maštovitim inovacijama i stvarnim postignućima. Ime Verne povezujemo s idejama o istraživanjima, tehnološkom napretku i ljudskoj znatiželji. Verne razumije i primjenjuje psihološku privlačnost istraživanja temeljenog na priči, spajajući pritom uzbuđenje kreativnog predviđanja s ugodom poznatih avantura. Ovaj spoj ideja čini brend istovremeno inovativnim i duboko povezanim s tradicijom ljudske želje za otkrivanjem i napretkom”, ističe Morello.
Jules Verne je na nevjerojatne načine zamišljao potencijal čovječanstva pa nazvan po tako maštovitom i originalnom autoru, Verne potiče ljudsku sposobnost sanjarenja i istraživanja izvan sfere poznatog. Verneova djela prikazivala su tehnologiju ne kao hladnu bezličnu silu nego kao alat za velike avanture i duboke ljudske odnose.
Novi brend Verne bit će predstavljen u srijedu, 26. lipnja, u Zagrebu, na Rimac Kampusu. Uz novi brend, tvrtka će predstaviti i cjelokupni ekosustav urbane mobilnosti te sve funkcionalnosti buduće usluge.

Komentirajte prvi

New Report

Close