Proglašen najljepši advent u Hrvatskoj, mnogi će biti iznenađeni

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. siječanj 2024. u 07:45
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U kategoriji velikih gradova, nakon Varaždina koji je osvojio više od sedam tisuća lajkova slijede Bjelovar, Koprivnica, Virovitica i Vukovar.

Advent u Varaždinu izabran je za najljepši advent u Hrvatskoj dok su među srednjim i malim gradovima pobijedu odnijeli Daruvar i Oroslavlje, objavila je Facebook stranica Gradonačelnik.hr temeljem prikupljenih lajkova.

U kategoriji velikih gradova, nakon Varaždina koji je osvojio više od sedam tisuća lajkova slijede Bjelovar, Koprivnica, Virovitica i Vukovar.

Daruvar je prvo mjesto u kategoriji srednjih glasova osigurao s gotovo 2700 lajova, a slijede ga Vinkovci, Trogir, Nova Gradiška i Đakovo.

Oroslavlje je među malim gradovima prvo mjesto osvojilo s više od 2500 glasova, a među prvih pet su se svrstali i Otočac, Novi Vinodolski, Županja i Valpovo.

Općina Velika obranila je s nešto više od 1700 glasova lanjsku titulu najljepšeg adventa među općinama. U toj kategoriji među prvih pet su i Jaenice, Petrijanec, Perušić i Marja Bistrica.

Organizatori izbora čestitali su pobjednicima s najviše prikupljenih lajkova, ali i svim sudionicima koji su u proteklih osam dana tog izbora samo na njihovoj stranici privukli preko 55 tisuća lajkova.

“Bravo za sve fanove bez kojih ne bi bilo cijelog ovog ‘hajpa’ i šušura, hvala vam svima na lajkovima, komentarima i sherovima kojima ste ‘dobacili’ advente do preko 2,1 milijuna FB korisnika”, napisali su u objavi organizatori.

U izboru se natjecalo 48 gradova i 16 općina.

Komentirajte prvi

New Report

Close