Pročelnica u Gradskoj upravi saznala da je pozitivna pa šetala uredima i kolegama čestitala Božić

Autor: Poslovni.hr , 24. prosinac 2021. u 11:24
Foto: Unsplash

Kolegice i kolege bili su neugodno iznenađeni pa i ogorčeni na njeno ponašanje.

Pročelnica jednog od upravnih odjela u kaštelanskoj Gradskoj upravi, jutros je, ako je suditi prema rezultatima brzog testa, namjerno šetala uredom i čestitala Božić nakon što je saznala da je pozitivna.

Prema informacijama portala Kaštela, radi se o djelatnici za koju se već mjesecima govori da je jedna od vodećih „antivakserica“ u „Bijeloj zgradi“ u Sućurcu, a dokaz tome su i brojne poruke protiv cijepljenja, koje djelatnici „njenog“ Upravnog odjela, svakodnevno pa čak i blagdanima i vikendima, primaju od nje putem društvenih mreža i grupa.

Ova djelatnica Grada, kako bi obavljala svoje dužnosti testira se brzim antigenskim testom dva puta tjedno pa je tako bilo i jutros. I dok je čekala rezultate testiranja, iskoristila je priliku i došla na svoje radno mjesto, no s njega nije otišla kada je saznala da je ovog jutra nalaz pozitivan.

Naprotiv, osjetila je potrebu da prošeta po pojedinim uredima, kolegama unaprijed čestita Božić, čak i uruči pripremljene poklone. Da je pozitivna informirala je svoje kolege nakon šetnje kroz Gradsku upravu, nakon čega je napustila radno mjesto.

Kolegice i kolege bili su neugodno iznenađeni pa i ogorčeni na njeno ponašanje, a neugodno se iznenadio i kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović te dogradonačelnica i načelnica Stožera Civilne zaštite Jadranka Matok Bosančić.

Oni su odmah pozvali ovlaštenu tvrtku za obavljanje dezinfekcije te su pojedini odjeli, uredi i prostorije dezinficirane.

Čelni ljudi Grada tako su hitno poduzeli mjere za zaštitu zdravlja zaposlenika i stranaka, a kako su kazali, ona, unatoč ogorčenosti njenih kolega, službeno “nije oboljela od koronavirusa” dok se isti ne dokaže PCR testom te u ovom trenutku protiv nje neće poduzimati sankcije, jer još uvijek zakon nije prekršila.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Stanko, u kojem si gradu bio 2006.?

Pošto se ova pošast ne prenosi kontaktom,nikome neće biti ništa….čemu panika…provjerite ako ne vjerujete…

New Report

Close