Pritvoren 25-godišnjak zbog krađe guma od 40.000 eura bjelovarskog vulkanizera

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. veljača 2024. u 11:15
Foto: Pixabay

Ukrao je nekoliko desetaka setova guma s naplatcima, nekoliko setova guma bez naplataka, razni alat i dizalice čime je trgovačkom društvu pričinjena šteta od 40 tisuća eura.

Pritvoren je 25-godišnjak kojeg policija sumnjiči da je iz vulkanizerske radnje u Bjelovaru ukrao auto-gume, dizalice i drugo u vrijednosti od 40.000 eura, izvijestili su iz bjelovarske policije u ponedjeljak.

Osumnjičen je da iz vulkanizerske radnje u Prilazu Andrije Hebranga u Bjelovaru, od 1. studenog prošle godine do 16. veljače, ukrao nekoliko desetaka setova guma s naplatcima, nekoliko setova guma bez naplataka, razni alat i dizalice čime je trgovačkom društvu pričinjena šteta od 40 tisuća eura.

Kriminalističko istraživanje provale u vulkanizersku radnju završeno je 16. veljače kada je 25-godišnjak, za kojeg policija osnovano sumnja da je počinitelj tog kaznenog djela, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Komentari (2)
Pogledajte sve

hlk sakati bebe, daje kontracepcijske pilule koje debljaju itd.. sve mi znamo

Mason, srbin i zagorac sudjeluju u zlocinackom pothvatu jankomir gdje zatvaraju ljude koji legalno konzumiraju marihuanu

New Report

Close