Prijem za sudionike međunarodnog projekta Erasmus + projekt Young citizens of Europe, our future

Autor: Poslovni.hr , 07. listopad 2015. u 10:19
Vinkovci

Gosti su u okviru projekta imali štand u parku na kojem su učenici prezentirati suvenire svojih zemalja koje su sami izradili u svojim školama i kroz njihovu prodaju sakupljen novac će donirati Crvenom križu.

Dana 6. listopada 2015. u velikoj vijećnici Grada Vinkovaca zamjenik gradonačelnika Ivan Bosančić i pročelnik Upravnog odjela društvenih djelatnosti Ivan Gale održali su prijem za učitelje i učenike iz škola u Poljskoj, Italiji, Bugarskoj, Turskoj, Rumunjskoj i Finskoj koji su sudionici međunarodnog projekta Erasmus + projekt Young citizens of Europe, our future financiranog sredstvima EU preko Agencije za mobilnost i programe EU, a koji u Vinkovcima borave u razdoblju od 4. do 10. listopada 2015. godine. 

Domaćin projekta  je Osnovna škola Bartola Kašića koja je priredila bogat program koji će doprinijeti kako unaprjeđenju rada škola kroz razmjenu dobre prakse učitelja iz različitih zemalja tako i razvijanju novih metoda učenja, poduzetništva, financijske pismenosti, timskog rada, profesionalne orijentacije i upoznavanju europskih vrijednosti, jačanju jezičnih vještina kao i vrijednosti modernog građanskog društva. Središnja tema projekta utemeljena je na građanskom odgoju, multikulturalizmu, radu za zajednicu i jačanju pozitivnih društvenih vrijednosti. 

Prije samog prijema, u vremenu od 9 do 12 sati, gosti su u okviru projekta imali štand u parku na kojem su učenici prezentirati suvenire svojih zemalja koje su sami izradili u svojim školama i kroz njihovu prodaju sakupljen novac će donirati Crvenom križu.

Komentirajte prvi

New Report

Close