Predsjednik Uprave Plive ostaje na čelu HUP-a

Autor: Poslovni dnevnik , 25. veljača 2024. u 22:00
Mihael Furjan najavio je da će HUP prilagođavati svoje prioritete interesima granskih udruga i članova/I. Kralj/PIXSELL

Furjan je zahvalio na podršci i najavio da će HUP nastaviti poduzimati aktivnosti i zagovarati politike na olakšanju poslovanja i jačanju konkurentnosti hrvatskih poduzeća.

Na 80. izbornoj Sjednici Vijeća članova za predsjednika Hrvatske udruge poslodava u narednom trogodišnjem mandatu izabran je Mihael Furjan, predsjednik Uprave Pliva Hrvatska. Furjan je zahvalio na podršci i najavio da će HUP nastaviti poduzimati aktivnosti i zagovarati politike na olakšanju poslovanja i jačanju konkurentnosti hrvatskih poduzeća.

Kao jedini reprezentativni predstavnik poslodavaca, kako je rekao, HUP će težiti boljem socijalnom dijalogu te i dalje biti ključni dionik u hrvatskom gospodarstvu.

“Postojeći i budući prioriteti HUP-a su porezno i neporezno rasterećenje poduzetnika, unaprjeđenje radnih odnosa i osiguravanje talenta potrebnih hrvatskom gospodarstvu, smanjenje inflacije općenito, kvalitetnije korištenje EU fondova, sustavno rješavanje demografskih problema kao i unapređenije obrazovnog i pravnog sustava te cijeli niz ciljeva pojedinih granskih udruga”, istaknuo je Furjan.

Također je naveo da će HUP prilagođavati svoje prioritete interesima granskih udruga i članova. “Želimo biti još brža i utjecajnija udruga u interesu svih članica”, poručio je. Za novog člana IO-a izabra je Sergio Galošić, predsjednik Uprave Klimaopreme.

Komentirajte prvi

New Report

Close