Predsjednik države Milinović i premijer Plenković stigli su u Petrinju

Autor: Poslovni.hr/Hina , 29. prosinac 2020. u 14:05
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednik države Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković odmah su se zaputili za Petrinju nakon što je Sisačko-moslavačku županiju u ponedjeljak pogodio razorni potres jačine 6.2 stupnjeva po Richteru.

Predsjednik države Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković stigli su u Petrinju nakon što je Sisačko-moslavačku županiju u ponedjeljak pogodio razorni potres jačine 6.2 stupnjeva po Richteru.

Intezitet razornog potresa procijenjen je na VIII-IX stupnja EMS ljestvice, a osjetio se, prema potvrdama građana, i u susjednoj Sloveniji, u Mariboru te u glavnom gradu Ljubljani.

“Na putu za Petrinju nakon još jednog razornog potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji, koji se osjetio u brojnim dijelovima Hrvatske. Mobilizirali smo sve raspoložive službe da pomognu ljudima i račiste porušene dijelove. Sada je najvažnije spasiti ljudske živote”, poručio je premijer Plenković na twitteru.

Intezitet razornog potresa procijenjen je na VIII-IX stupnja EMS ljestvice, a osjetio se, prema potvrdama građana, i u susjednoj Sloveniji, u Mariboru te u glavnom gradu Ljubljani.

Komentirajte prvi

New Report

Close