Poznati proizvođač automobila traži hrvatske radnike: Daju 1000 eura plaću, smještaj, prijevoz

Autor: Poslovni.hr , 19. studeni 2018. u 12:50
Foto: Uli Deck/dpa /DPA/PIXSELL

Ne vape samo hrvatski poslodavci za radnicima. Sve je više stranaca koji u Hrvatsku dolaze u potrazi za radnom snagom, a jedna od njih je i poznata češka tvornica automobila Škoda.

Škoda tako traži radnike, a ovaj tjedan odvojili su za hrvatske. U četiri grada, Osijeku, Sisku, Karlovcu i Zagrebu predstavnici tvrtke imat će razgovore sa zainteresiranim radnicima iz ovih gradova koji svoju budućnost možda vide upravo u ovoj srednjoeuropskoj državi koja u gospodarskom smislu nadaleko bolje stoji od Hrvatske.

Oglas kojeg su Česi dali preko Radio Mrežnice polučio je velik interes slušatelja, a njihovi medijski predstavnici u Hrvatskoj spremno odgovaraju:

“ManpowerGroup” Češka Republika traži potencijalne zaposlenike za Škodu Auto, Mladu Boleslavu. Potencijalni zaposlenici mogu zaraditi od 1 000 EUR, uz smještaj i prijevoz čiji su troškovi pokriveni, te će dobiti koordinatora tijekom njihovog boravka u Češkoj. ManpowerGroup će se pobrinuti za njih.

Razgovor oko mogućeg posla u Škodi sutra je u Osijeku, u srijedu dolaze u Sisak, a u četvrtak su u Karlovcu u Pouka centru od 18 sati. Dan nakon toga su u Zagrebu.

Škoda Auto, poznatija samo kao Škoda, češki je proizvođač automobila. Osnovana je 1895. godine kao Laurin & Klement. Nalazi se u gradu Mladá Boleslav.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Samo u Njemačkoj ima preko 1.000.000 slobodnih radnih mjesta.
Mi smo im među najprihvatljivijim radnicima.
Hrvatska može biti ispražnjena za nekoliko mjeseci.
Gotovo je, samo mnogi toga još nisu svjesni.

Činjenica je da smo se približili gadno Africi tako da stranci masovno dolaze ovdje po ovo radnika što je još ostalo u ovoj nazadnoj državi.

1.000 eura, možda su fulali kontinent došli
u Hrvatsku a misle da je Afrika. 1.ooo eura, dajte najte

New Report

Close