Poznati magazin uvrstio Hrvatsku na listu destinacija najpoželjnijih za posjetu, izdvojili su i dva dalmatinska bisera

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2023. u 10:55
Foto: Pixabay

Čitatelji su najviše hvalili, osim bogatih kulturno-povijesnih sadržaja, ljubaznost naroda.

Poznati magazin o putovanjima Condé Nast Traveler uvrstio je Hrvatsku na listu destinacija koje su najpoželjnije za posjetu. U pitanju su njegove godišnje nagrade Readers’ Choice Award 2023. koje svrstavaju Hrvatsku među 20 najboljih destinacija na planeti, piše B92.

Condé Nast Traveler je renomirani američki magazin specijaliziran za putovanja. Ove godine je u okviru godišnjih dodjela nagrada Readers’ Choice Award izdvojio Hrvatsku, posebno Dubrovnik i Hvar, kao najbolje destinacije koje putnici moraju obavezno posjetiti.

Čitatelji magazina su u okviru dodjele prestižnih nagrada Readers’ Choice Award 2023. stavili Hrvatsku na listu 20 najboljih mjesta za odmor, a zauzela je 14. mjesto. Čitatelji su najviše hvalili, osim bogatih kulturno-povijesnih sadržaja, ljubaznost naroda.

Na ovom popisu ispred Hrvatske se nalaze Japan, Italija, Grčka i Irska, dok su se iza Hrvatske neočekivano nalaze destinacije poput Njemačke, Velike Britanije, Austrije ili Francuske.

Nagrade Readers’ Choice Awards predstavljaju tradicionalne i najprestižnije priznanje u industriji putovanja. Dodjeljuju se na osnovu glasova čitatelja Condé Nast Travelera koji su slali recenzije i ocjene bazirane na iskustvu stečenom tijekom svojih putovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close