Poznati lanac pekarnica smislio način kako da rade nedjeljom, kupci vrijeđali zaposlenicu zbog jednog poteza

Autor: Poslovni.hr , 22. siječanj 2024. u 08:47
foto: Matija Habljak/PIXSELL

U svemu joj najteže pada kad je kupci vrijeđaju zbog čudne situacije, a posebno je grozno bilo na Štefanje.

Nekoliko trgovina pekarskog lanca Pan-Pek radi i ove nedjelje normalno, samo s jednom iznimkom – ne prodaju kruh. Tako je na pultu jedne poslovnice u Velikoj Gorici istaknut natpis “Radimo BEZ KRUHA”, objavio je jutros portal gorica.info

Iako je rad nedjeljom reguliran izmijenjenim Zakonom od srpnja, Pan-Pek, prema riječima zaposlenice jedne od dviju njihovih pekarnica koje su u Velikoj Gorici bile otvorene, smatra da su nedjeljom ugostiteljski objekt te da im je dozvoljeno raditi. – Koliko sam razumjela voditelja, mi smo nedjeljom ugostiteljski objekt. Imamo i dalje lisnato i kroasane. Očito se radi o rupi u Zakonu. Meni nije teško raditi jer sam ionako već tu, kao i moji kolege, ali nemamo veliki promet – iskrena je prodavačica za Jutarnji list.

U svemu joj najteže pada kad je kupci vrijeđaju zbog čudne situacije, a posebno je grozno bilo na Štefanje. – Mi smo tad jedini radili i imali smo gomilu posla, a nismo imali kruha. Strašne sam uvrede čula taj dan, neki ljudi su doslovno urlali na mene. A i nama je sve to apsurdno, pogotovo jer bih, po svemu kako se u javnosti priča, trebala biti kod kuće s obitelji – kazuje zaposlenica.

Komentirajte prvi

New Report

Close