Poznati HRT-ov reporter dao otkaz i seli na Island

Autor: Poslovni.hr , 08. studeni 2018. u 13:30
Foto: Tomislav Miletić / Pixsell

Island je odabrao jer se tamo posao u prosjeku čeka najviše tri dana.

Poznati televizijski reporter i novinar Vjeran Mišurac spreman je za novu životnu avanturu. Njegovi prijatelji rekli, naime, Jutarnjem listu da odlazi na Island.

Koliko su mu namjere ozbiljne pokazuje i to što je svojim kolegama i prijateljima na HRT-u, gdje je godinama radio, u utorak navečer rekao ‘zbogom’ na ‘oproštaljki’ upriličenoj u redakciji Vanjske politike.

– Zapitao se: kako živjeti normalno kad ovdje ionako ne mogu ništa promijeniti? Kako preživjeti? Za neke je odgovor, nažalost, bio – karta u jednom smjeru. Trajno ili privremeno. Jesu li oni koji su otišli pogriješili ili im se isplatilo? Žive li sada u obećanoj zemlji i po čemu se ta zemlja razlikuje od Hrvatske? Teku li ondje stvarno med i mlijeko? – ispričala je kolegica televizijskog reportera koji put Islanda kreće za koji tjedan.

Island je odabrao jer se tamo posao u prosjeku čeka najviše tri dana. Razmišljao je i o nekim toplijim destinacijama, ali je shvatio da, barem što se zaposlenja tiče, ima istine u poslovici ‘što južnije, to tužnije’.

On nema straha od nove sredine, ne boji se posla, pristat će raditi sve što mu se ponudi, piše Jutarnji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close