Povratak s godišnjeg jednom Hrvatu pretvorio se u noćnu moru: U Sloveniji mu oduzeli vozačku, a u Njemačkoj auto

Autor: Poslovni.hr , 14. rujan 2020. u 10:33
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zašto se sve to dogodilo policija je objasnila u priopćenju.

Godišnji odmor u Hrvatskoj, a ponajviše povratak s njega, 53-godišnji Hrvat dugo će pamtiti. Dospio je u njemačke medije jer se predugo zadržao u Hrvatskoj.

Kako piše Passau Neue Presse u četvrtak ga je dok se vraćao iz Hrvatske, na autocesti BAB A8 u njemačkom Pidingu zaustavila granična policija te mu oduzela automobil. Put je nastavio vlakom. A zašto se to dogodilo policija je objasnila u priopćenju.

Naime, 53-godišnjak je sredinom kolovoza u zračnoj luci Friedrichshafen unajmio Audi A5 zbog odlaska na godišnji odmor. Kao što je i sam priznao, neplanirano se zadržao dulje od planiranog, ali to nije javio tvrtki od koje je iznajmio auto.

Tvrtka je prijavila nestanak automobila policiji. Kako prenose njemački mediji, Hrvat je na granici rekao kako je imao određenih problema te da tvrtku nije uspio obavijestiti. U Sloveniji mu je policija oduzela vozačku i dokumente jer su ga uhvatili u vožnji bez vinjete. Navodno nije imao novaca da bi ju kupio, prenosi Fenix magazin.

Zbog toga što nije imao vozačku, dokumente, a imao je i prijavu jer nije na vrijeme vratio automobil, njemački granični policajci su mu ispisali kaznu i oduzeli Audi koji će biti vraćen tvrtki za iznajmljivanje.

Komentirajte prvi

New Report

Close