Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Potrošačima Viro ima najbolji šećer u Hrvatskoj

Autor: Poslovni dnevnik
05. lipanj 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Za šećer iz Vira odlučilo se 42,3 posto ispitanih

42,3% korisnika najkvalitetnijim šećerom u Hrvatskoj smatra šećer tržišne oznake Viro.

Viro ima najkvalitetniji šećer, pokazalo je istraživanje QUDAL koje mjeri iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

Tako, prema rezultatima ispitivanja, 42,3% korisnika najkvalitetnijim šećerom u Hrvatskoj smatra šećer tržišne oznake Viro, koji je osvojio je više nego dvostruko veći broj glasova od drugoplasiranog proizvođača.  "Vrlo smo ponosni što su hrvatski potrošači nagradili kvalitetu našeg šećera. Viro je do sada uložio više od 400 milijuna kuna u modernizaciju proizvodnje, a taj trend ćemo nastaviti i dalje kako bismo našim svojim kupcima ponudili još bolji proizvod i uspješno odgovorili na snažnu konkurenciju koja nas očekuje u EU", izjavio je Željko Zadro, predsjednik Uprave Viro tvornice šećera.

Viro ima najkvalitetniji šećer, pokazalo je istraživanje QUDAL koje mjeri iskustvo, zadovoljstvo i percepciju ispitanika kvalitetom usluge i ponude na tržištu.

Tako, prema rezultatima ispitivanja, 42,3% korisnika najkvalitetnijim šećerom u Hrvatskoj smatra šećer tržišne oznake Viro, koji je osvojio je više nego dvostruko veći broj glasova od drugoplasiranog proizvođača.  "Vrlo smo ponosni što su hrvatski potrošači nagradili kvalitetu našeg šećera. Viro je do sada uložio više od 400 milijuna kuna u modernizaciju proizvodnje, a taj trend ćemo nastaviti i dalje kako bismo našim svojim kupcima ponudili još bolji proizvod i uspješno odgovorili na snažnu konkurenciju koja nas očekuje u EU", izjavio je Željko Zadro, predsjednik Uprave Viro tvornice šećera.

Autor: Poslovni dnevnik
05. lipanj 2013. u 21:59
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close