Posudice Metalca za igru Coca Cole

Autor: Marta Duić , 09. veljača 2017. u 14:08
Posude su poznate po bijelim točkicama na crvenoj podlozi

Suradnja dvaju proizvođača krenula je lani u BiH, da bi se sada proširila na Hrvatsku, a moguće je i daljnje širenje.

I ove godine Coca Cola u okviru promotivnih akcija kojima se naglašava spona njezina popularnog pića s hranom provodi igru kojom se potrošači nagrađuju darovima povezanima upravo s jelom.

U igri “Zatvarače skupi, posudicu pokupi” tako se svakom kupcu Coca Cole omogućava da prikupljanjem određenoga broja zatvarača, odnosno čepova, osvoji jednu od tri različite višenamjenske posude za hranu. “Prvu sličnu promocijsku akciju proveli smo lani, a izvrstan odaziv potaknuo nas je da nastavimo u tom smjeru. Kao dobavljača posuda za hranu odabrali smo tvrtku Metalac posuđe jer ima status jednoga od najboljih europskih proizvođača posuđa”, objašnjavaju iz tvrtke Coca Cola HBC Hrvatska Posudice za koje se igra su višenamjenske, emajlirane, a služe i za pripremanje i za čuvanje prehrambenih proizvoda.

Jelić

Sretni smo da jedan od najjačih svjetskih brendova upravo s nama želi investirati u ovakve koncepte.

U Hrvatskoj ih se trenutačno dijeli 20.000, a još 15.000 nudi se potrošačima u Bosni i Hercegovini. U tvrtki će reći da su iznimno zadovoljni velikim zanimanjem potrošača, što, navode, potvrđuje da su prepoznate i njihove želje. “To govori i da smo odabrali pravoga partnera za suradnju”, objašnjavaju iz Coca Cole HBC Hrvatska.

Iz Metalca kažu da je suradnja krenula u BiH 2016., kada im se tim Coca Cole javio s namjerom da za njih proizvedu posuđe koje bi darovali kupcima, a ove je godine projekt proširen i na Hrvatsku. ˝Coca Cola je izabrala da se najčuveniji logotip na svijetu nađe u okruženju naših čuvenih bijelih točkica na crvenoj podlozi. Novih 20.000 komada posuda za Hrvatsku samo su nastavak dobrih vibracija koje šalju Coca Cola i Metalac. Sretni smo da jedan od najjačih svjetskih brendova upravo s Metalac posuđem želi investirati u ovakve koncepte. S druge strane brojne su reakcije zadovoljnih potrošača, a koliko je sve ozbiljno govore i najave o proširenju projekta u 2017. na Srbiju, Crne Goru, Kosovo, Makedoniju i Bugarsku˝, poručuje Aleksandar Jelić iz Metalca.

Komentirajte prvi

New Report

Close