Poslovni.hr postigao novi rekord čitanosti!

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2020. u 10:59
Foto: Poslovni.hr

Autorski članci te istraživački pristup temama privlače i sve veći broj novih korisnika.

Poslovni.hr opet je oborio rekord čitanosti! U siječnju ove godine čak 1.062.989 korisnika posjetilo je portal Poslovnog dnevnika (prema službenoj metrici Gemius Audience). Time je dodatno poboljšan rezultat iz studenog prošle godine uslijed čega je portal posjetilo 1.046.201 jedinstvenih korisnika, kada smo drugi puta probili granica od milijun korisnika.

Novim odličnim rezultatom i desetom pozicijom na Gemiusu Poslovni.hr potvrdio je, ali i dodatno učvrstio svoju poziciju broja 1 u segmentu „business“ na hrvatskom tržištu, a ujedno i pokazao da portal ima vjernu publiku i najveću online zajednicu korisnika okupljenu oko financijskih i poslovnih tema, ali i šire.

Autorski članci te istraživački pristup temama privlače i sve veći broj novih korisnika, a posebna zahvala ide našim vjernim forumašima i čitateljima koji svakodnevno prepoznaju naš rad i trud.

Čitajate nas i dalje!

Komentari (2)
Pogledajte sve

Kako lažu,sve njihove uradke možemo pročititi i u drugim tiskovinama.Njihova tiskovina je samo “copy paste”,i ništa više.”Hvalite me usta moja”!

Toliko ste popularni da Vam je na vecini komentata clanaka pornjava.

Live long and Čitajate nas i dalje!

New Report

Close