Ponudili gotovinski kredit bez kamata i troškova

Autor: Poslovni.hr , 05. svibanj 2022. u 14:06
FOTO: Addiko

Addiko banka ponovno izlazi iz tradicionalnih okvira univerzalne banke, i u želji da novim klijentima omogući da isprobaju njene usluge u svibnju po prvi puta u Hrvatskoj donosi gotovinski kredit s 0 % kamata i bez troškova.

Addiko želi postati prvi izbor za brze kredite u Hrvatskoj. Nakon inovativnih rješenja kojima je promijenila pravila igre na tržištu te učinila dostupnim jednostavne i brze kredite ne samo za potrošače, već i za male poduzetnike, u Addiku su danas predstavili osvježeni vizualni identitet i netipičnu ponudom.

Tijekom svibnja novi Addiko klijenti mogu ugovoriti beskamatni gotovinski kredit i tako za posuđenih 10.000 kn nakon dvije godine vratiti istih 10.000 kn.

„Ne želimo imati cijelu paletu bankarskih proizvoda već želimo biti najbolji u onome što radimo, zbog čega smo Addiko transformirali u specijalističku banku. Građanima te malim poduzetnicima donosimo brz i jednostavan proces odobrenja kredita, potpomognut digitalnim rješenjima. Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i financiranje malih poduzetnika, zastupamo brzinu i fleksibilnost i tu smo uz naše klijente u situacijama kada im je potreban dodatan poticaj. Svi oni koji još nisu imali priliku iskusiti do koje smo mjere pojednostavili postupak podizanja kredita, moći će se uvjeriti tijekom svibnja – i to potpuno besplatno“, izjavio je predstavnik Uprave Addiko banke, Mario Žižek.

Ispravan poslovni zaokret Addiko banke potvrđuju i pozitivni financijski rezultati – u prvom tromjesečju ove godine Addiko je privukao dvostruko više novih klijenata i ostvario 40 posto više volumena gotovinskih kredita nego u istom vremenskom razdoblju lani, što je najbolji rezultat dosad. Time je tržišni udio Addiko banke u novim gotovinskim kreditima uvećan za 20 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.

U Addiko banci naglašavaju da dostupniji kreditni proizvod i činjenica da ga je moguće brzo i jednostavno ostvariti uključuje i brzu, ali temeljitu provjeru kreditne sposobnosti klijenata u cilju što odgovornijeg kreditiranja i zaštite interesa potrošača.

Komentirajte prvi

New Report

Close