Policija po nalogu Uskoka istražuje Horvata i Miloševića, ne i Aladrovića

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. veljača 2022. u 10:20
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Policija i Državno odvjetništvo o slučaju se još nisu oglasili.

Policija po nalogu Uskoka istražuje ministra Darka Horvata i potpredsjednika vlade Borisa Miloševića, no među osumnjičenima nije i ministar Josip Aladrović, doznaje Hina iz izvora bliskih istrazi.

Na meti istražitelja uz Horvata i Miloševića, od aktualnih državnih dužnosnika su i državni tajnik Ministarstva regionalnog razvoja Velimir Žunac te ravnateljica uprave za potpomognuta područja Katica Mišković.

Među osumnjičenima su i bivši ministar Tomislav Tolušić te Horvatova pomoćnica Ana Mandac koja je s dužnosti otišla nakon što je osumnjičena u aferi Vjeroelektrane zajedno s bivšom državnom tajnicom Josipom Rimac.

Prema neslužbenim informacijama sporna je dodjela novca iz programa razvoja poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadncma nacionalnih manjina.

Novac se navodno dodjeljivao bez kriterija, no za sada nije poznato koliko je novca na taj način ukupno podijeljeno ni koliki su bili pojedinačni iznosi.

Komentari (4)
Pogledajte sve

I da …molim Plenkovića..kad se dokaže Horvatova nevinost- da ga korektno nagradi

dobrim radnim mjestom…doći ćemo i do toga, nadam se brzo….

Baš ste našli hebati međimurce !

Ajde, prestani  seru-ckati……….   Horvat je provodio  SPORU /  hrvatska

administracija /PROCEDURU dijeljenja  novaca ……

Zagrebačani   ŽIVČANI……!   Pogledaj  koliko je  idi-ota  stavila cijene na prodaju tih istih stanova MILIJUNSKE iznose …ŽELE SE  MASOVNO I HITNO OBOGATITI !

Do te mjere da ih je i Europa upozorila na balon………….!

 

Nemojte kupovati te stanove..To su , po meni, nesigurni , zakamuflirani

zidovi i  sumnjiva statika  objekata – ne vrijedna tih novaca…….

Dok je bio Bandić, živjeli su u smeću, razrovanim ulicama, fasadama

ko u horroru,  a  danas pokušavaju zagrabiti maksimalno u kasu  ..

čiji je KLJUČ- danas  prezrivo –  predao  njegov  vlasnik….ministar HORVAT…jedini pošteni ministar u Plenkovićevoj Vladi.

U igri su novinari ..koji su prodajom , utjecajem i insajd informacijama stekli pozamašnu imovinu….Zašto o tome nitko ništa ne piše?

 

 

 

Zagrebačka / dalmatinska /  mafija  koja je očekivala  milijune od obnove nekretnina u Zagrebu, želi se riješiti  Horvata…

A on je jedan od najpoštenijih  i najodanijih  ljudi koje Plenković ima….ŠTO ĆE MU

NAMJESTITI ..?  …ostaje da vidimo…

Svakako je u igri i novinarski lobi…..bez njih nema pomaka…

Takve treba iskorijenti iz društva. Hrvatska nije zaostala zbog rata, nego zbog nepoštenja, nemorala i lopovluka. Nadam se da je došlo vrijeme da se i u politici i u gospodarstvu odvoji ljulj od kukolja. Malo ljzdi će prokazati sve tajne velikih lopova. Niti poslodavci više ne mogu tako muljat i gazit radnika, sve se zna sve javno.

New Report

Close