Policija Thompsonu pretražila stan u potrazi za oružjem

Autor: Poslovni.hr , 11. srpanj 2013. u 13:44
Marko Perković Thompson; Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Tjedan dana nakon koncerta na Poljudu, gdje je Marko Perković Thompson na promociji svog novog albuma “Ora et labora” i službenom početku velike turneje okupio više od 50 tisuća ljudi, na vrata njegova splitskog stana na Žnjanu pokucala je policija s nalogom za pretragu, piše Večernji list.

Tjedan dana nakon koncerta na Poljudu, gdje je Marko Perković Thompson na promociji svog novog albuma “Ora et labora” i službenom početku velike turneje okupio više od 50 tisuća ljudi, na vrata njegova splitskog stana na Žnjanu pokucala je policija s nalogom za pretragu, piše Večernji list

– Prošloga ponedjeljka između 10 i 11 sati na vrata mog stana došli su policajci s nalogom za pretragu stana tvrdeći da moraju provjeriti posjedujem li ilegalno oružje. Njihov posjet, a i razlog naveden u nalogu neugodno me je iznenadio. Uz prisustvo dva svjedoka detaljno su pregledali moj stan i ustanovili da ne posjedujem nikakvo ilegalno oružje – kazao  je Marko Perković Thompson za list kada su ga upitali za točnost informacije o policijskoj pretrazi njegova stana.

Pjevač je odnedavno stanovnik Splita u koji se s obitelji preselio iz Zagreba krajem lipnja. Pretragu stana i sumnju da u njemu krije ilegalno oružje Thompson smatra nastavkom hajke koja se protiv njega kroz razne oblike pritisaka godinama vodi.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ovo je najveći zločinac u RH. Treba njega zatvoriti pa će sve biti ok.

Kako ga sram nije da bude patriot i da ide na misu svake nedjelje?!! To je fuj. Treba ga udaljiti iz javnog života.

Bare treba biti uzor našoj omladini; Severina, Josipović i slični.

New Report

Close