Policija rasprodaje pronađene stvari: Kupite bicikle i mobitele za 50 kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. studeni 2017. u 12:48
Foto: Thinkstock

Riječ je o pronađenim, a ne zaplijenjenim stvarima, napominju u policiji.

Zagrebačka policija u subotu će održati javnu prodaju bicikala, mobitela i ostalih stvari kojima je istekao jednogodišnji rok čuvanja, a pošto se ne radi o nekim vrijednostima, ni cijene nisu visoke.

Zainteresirani kupci mogu od 10 sati doći u sjeverni dio dvorišta u Heinzelovoj 98, gdje će biti izložene stvari pronađene na ulici, po taksijima, tramvajima i drugim mjestima.

U ponudi se nalazi 30-ak bicikala od kojih je većina u lošem stanju, a najbolji nema 'sic'. Cijene bicikala kreću se od 50 do 150 kuna, doznaje se u policiji.

Dvadesetak mobitela starijeg tipa prodavat će se za iznos od 50 do 150 kuna.

Među stvarima koje idu na javnu prodaju su i mopedi, no u policiji kažu da će ih kupci, iako će dobiti račun, moći koristiti samo za dijelove jer nisu sigurni za promet.

Među ponuđenim stvarima su i građevinski stroj za žbukanje 'brinkman' procijenjene vrijednosti 10 tisuća kuna, televizor čija je vrijednost procijenjena na 300 kuna, te novčanici i torbe.

Na javnu prodaju idu stvari za koja je unaprijed određena cijena, za razliku od dražbe na kojoj se kupci međusobno nadmeću višom ponudom.

Riječ je o pronađenim, a ne zaplijenjenim stvarima, napominju u policiji.

Komentirajte prvi

New Report

Close