Pokrenut pilot-projekt Hrvatske pošte i HZMO-a koji će trajati 6 mjeseci

Autor: Poslovni.hr , 09. svibanj 2017. u 09:44
Foto: Luka Stanzl / Pixsell

Ovim pilot-projektom započela je suradnja i potpisan je ugovor između Hrvatske pošte i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Od 9. svibnja 2017. do 9. studenoga 2017., sve zahtjeve za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu građani će osim u područnim službama i uredima HZMO-a moći predavati i u 307 poštanskih ureda Hrvatske pošte.

Pilot-projekt provodit će se u pet županija Republike Hrvatske: Ličko-senjskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj. U ovim županijama posluje 307 poštanskih ureda od ukupno 1016 koliko ih Hrvatska pošta ima u svojoj mreži. Ovim projektom korisnicima i građanima omogućeno je da na području navedenih županija, osim u područnim službama/uredima i ispostavama HZMO-a, zahtjeve i dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu predaju  i  u njima najbližim poštanskim uredima.

Ovim pilot-projektom započela je suradnja i potpisan je ugovor između Hrvatske pošte i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, koji je za HZMO potpisao ravnatelj Josip Aladrović, a za Hrvatsku poštu direktor Društva Ivan Čulo.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ako saljete bili sto bitno iz inozemstva izbjegavajet Hrvatsju Postu. Meni nije stiglo nekoliko posiljki.

Ovdje mozete citati iskustva klijenata Hrvatske Poste

Vaš link …

New Report

Close