Pogledajte najbolje poslove tjedna: Zapošljavaju Modiana, Plodine, Cammeo, JYSK, Orizon…

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2018. u 13:22
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Modiana traži Prodavača / modnog savjetnika u King Crossu u Zagrebu. Osoba će biti zadužena za prodaju i savjetovanje kupaca te pripremu u prezentaciju robe za prodaju. Ako ste komunikativni, ljubazni i razumijete se u modu i modne brendove, prijavite se ovdje.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju više prodavača / trgovaca u Zagrebu i Vodicama. Poželjno je radno iskustvo ali nije uvjet. Opširnije o poslu pročitajte ovdje

Plodine traže Voditelja skladišta. Za spomenuto radno mjesto potrebna je SSS ali i višegodišnje radno iskustvo u trgovini i izražena komunikativnost. Ako ste zainteresirani za ovaj posao prijavite se ovdje.

Salona Palace Hotel traže dva Kuhara koji će biti zadužen za pripremu namirnica, pomaganje šefu u kuhinji i izdavanju jela. Osim toga, zadužen je i za količinu namirnica i urednosti kuhinje. Poslodavac nudi atraktivna primanja te stalni radni odnos na određeno vrijeme. Brza prijava.

Cammeo je u potrazi za Voditeljem ljudskih potencijala. Primarna odgovornost ove pozicije će biti rad na razvoju zaposlenika, poboljšanja tvrtke kao mjesta za rad, te definiranje HR strategije prema strategiji Društva. Ako imate izvrsne interpersonalne vještine, timski duh i visoko razvijene organizacijske vještine, prijavite se ovdje.

cip Marketing traži prodavača za projekte Adidasa i Reeboka u Hrvatskoj. Opširnije pročitajte ovdje.

Danska kompanija JYSK traži osobu za radno mjesto Prodajnog i Marketinškog asistenta. Posao koji se traži od zaposlenika je kreiranje benera i ostalih marketinških materijala te osmišljavanje kampanja. Opširnije o ovom poslu i koje se uvjeti traže, provjerite ovdje.

House of Jobs traži Inženjera održavanja u autoindustriji u južnoj Njemačkoj. Osoba će biti odgovorna za održavanje, popravke i uklanjanje kvarova proizvodnih pogona u segmentima robotike i upravljačke tehnologije. Osim toga, zadužen je za kontrole kvalitete te analizu uzroka i rješavanja problema. Poslodavac nudi atraktivnu plaću i stimulacije. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Orizon u skoroj budućnosti otvara representative office u Zagrebu i traže Project Managera za regrutaciju. Ako imate iskustva u poslovima regrutacije, a želite u Zagrebu raditi po njemačkim standardima i uvjetima, javite se na razgovor. Brza prijava.

Klub Kalifornija je poduzeće s dugogodišnjim zastupstvom svjetski poznatih brendova obuće kao što su Dockers i Tom Tailor. Radi proširenja zastupstva na nove ekskluzivne brendove tražimo pojačanje u svom radnom timu na radno mjesto Suradnika u veleprodaji. Osoba će biti zadužena za vođenje i organizaciju veleprodaje, ostvarivanje prodajnih planova te kontrolu zaliha, naručivanje, sortiranje i preuzimanje robe. Više o uvjetima koje kandidat mora zadovoljiti, pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close