Klikom do sezonskog ili stalnog posla – iskoristite priliku do 4. veljače

Autor: Lucija Špiljak , 26. siječanj 2022. u 10:02
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Raznovrsna ponuda poslova 38 uspješnih tvrtki.

Od danas do 4. veljače u ponoć održava se Sezonac.hr, jedinstveni online sajam poslova u turizmu i sezoni koji organizira portal MojPosao.

Zainteresirane očekuje raznovrsna ponuda oglasa za poslove u turizmu i sezoni koja je podijeljena u četiri kategorije: ‘Recepcija, domaćinstvo i administracija’, ‘Hrana&piće, spa, animacija i zabava’, ‘Održavanja, sigurnost i proizvodnja’ te ‘Prodaja, skladištenje i logistika’.

Ukupno je objavljeno gotovo 200 raznovrsnih natječaja za posao. Poslodavci tragaju za sezonskim radnicima u trgovini, konobarima, maserima, vrtlarima, kuharima, vozačima, agentima za odnose s gostima i brojnim drugim zanimanjima. Cjelokupna ponuda poslova je dostupna na poveznici. Oglašene radne pozicije uglavnom se odnose na rad tijekom sezone 2022. godine, a velik broj njih podrazumijeva i mogućnost stalnog zaposlenja nakon sezone.

Na sajmu sudjeluje 38 uspješnih tvrtki na čijim virtualnim štandovima posjetitelji, pored ponude poslova, mogu pronaći i sve potrebne informacije o radnim uvjetima, iskustva zaposlenika, galeriju fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja te ostale bitne informacije. Svi zainteresirani tražitelji posla imaju mogućnost stupiti u kontakt s poslodavcima i putem chata kako bi dobili odgovore na sva pitanja vezana uz zaposlenje kod određenog poslodavca.

Komentirajte prvi

New Report

Close