‘Pokreni nešto svoje’: Prilika da budete sufinancirani sa čak 7.000 eura!

Autor: Danica Gršković , 28. veljača 2024. u 10:02
Philip Morris Zagreb kao partner programa uložio je ukupno 745 tisuća eura u hrvatske impact poduzetnike/PD

Program podrške lani je ostvario četverostruki povrat uloženih sredstava.

ACT Grupa i Philip Morris Zagreb (PMZ) pozivaju hrvatske impact poduzetnike da prijave projekte s pozitivnim društvenim utjecajem na natječaj za program “Pokreni nešto svoje”. Program traje šest mjeseci, te nudi bespovratna sredstva i mentorsku podršku za razvoj poslovanja.

Philip Morris Zagreb kao partner programa uložio je ukupno 745 tisuća eura u hrvatske impact poduzetnike. Iz fonda ukupne vrijednosti 50 tisuća eura, pet najboljih kandidata će biti sufinancirano sa 7000 eura, dok će preostalih pet dobiti potporu od 3000 eura. Program podrške lani je ostvario četverostruki povrat uloženih sredstava.

“Impact poduzetnici nositelji su pozitivne promjene jer prednost daju brizi o društvu i okolišu, doprinoseći održivom razvoju u vlastitom okruženju. Gradeći na već utemeljenim vrijednostima održivosti i društvene odgovornosti, Philip Morris Zagreb prepoznaje da takav pristup poslovanju zaslužuje podršku i vidljivost”, poručuju iz PMZ.

Osim važnosti bespovratnih sredstava, posebno su istaknuti benefiti kvalitetnog umrežavanja s alumni zajednicom, kao i potencijalnim budućim korporativnim partnerima. Lani je 10 inovativnih kompanija sudjelovalo u tom programu za razvoj poslovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close