Plaža na Rabu oduševila je i CNN, prozvali su je jednom od 100 najljepših na svijetu

Autor: Poslovni.hr , 23. srpanj 2023. u 11:49
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Duga je kilometar i pol, a ono čime oduzima dah je kristalno čisto more.

U mjestu Lopar, 12 kilometara od grada Raba, smjestila se Rajska plaža. Plitko i toplo more, pijesak i prirodne ljepote okolnog kraja čine ovu plažu idealnim mjestom za one najmanje, ali u njezinim ljepotama itekako uživaju i oni veliki.

Rajska plaža duga je kilometar i pol, a ono čime oduzima dah je kristalno čisto more. Ovaj zlatni pješčani raj se često nalazi na popisima najljepših jadranskih ili mediteranskih plaža, a 2013. ju je CNN stavio na listu 100 najljepših plaža svijeta.

Osim što nudi prirodne ljepote, ona je i jedna od najbolje opremljenih plaža u Hrvatskoj pa ćete je posebno voljeti ako na moru volite uživati u dodatnom sadržaju. Tu su barovi, restorani, zabavno-sportski sadržaji kao i biciklističke trake, piše Index.

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rajska plaža se s vremenom promaknula u svojevrsni centar za odbojku na pijesku jer posjetiteljima nudi čak osam predivno uređenih terena za taj sport na kojima su se uspješno održavali i turniri prvenstva Hrvatske, Alpe-Adria Cup i mnogi drugi turniri. Naravno, osim profesionalnih igrača, ovdje uživaju i razni rekreativci koji se s društvom ili obitelji žele zabaviti u ovoj popularnoj igri na pijesku.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Djecu na šoder, to razvija mišiće stopala

Da nema djecurline bilo bi super😅

New Report

Close