Ovaj posao nalik je pečenju kolača. Imate sve sastojke i recept, no pravo je umijeće napraviti tortu takvom da bude jednaka okusom kad je pečete prvi i 101. put. Tako i mi imamo recepture za izradu pojedinih pića, a naš je zadatak da okus uvijek bude jednak, kako danas tako i za deset godina, započinje priču Vesna Jurak (50), dipl. ing. biotehnologije koja radi na razvoju novih proizvoda, a ujedno je degustator alkoholnih pića, odnosno senzorni analitičar. Taj posao radi već 21 godinu.
Njezina kolegica Mirela Krajnović (37) tehnologinja je u pripremi jakih alkoholnih pića i također degustatorica. Radi 11 godina. Obje žene kažu da su u Badelu završile spletom okolnosti, ali da danas posao ne bi mijenjale. Uz njih, ukupno je još četiri profesionalna degustatora u toj tvrtki.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu