Pivom odaju počast obrtnicima, crafterima

Autor: Poslovni.hr , 21. prosinac 2021. u 14:55
Foto: PD

Zagrebačka mikropivovara Grif građanima je prigodno za Advent u centru grada pred radnjama znamenitih obrtnika servirala svoje pivske stilove, u novom ruhu, u limenkama.

Mikropivovara Grif razveselila je ovog adventa Zagrepčane, počastivši ih pivom u novim limenkama. Piva Pale Ale i Oatmeal Stout građani su mogli dobiti ispred četiri poznate zanatske radnje, čime je Grif još jednom odao počast obrtnicima, koji svojom vještinom proizvode neupitnu kvalitetu.
Baš kao i proizvodi koji nastaju u vrijednim rukama obrtnika, tako i Grifovo pivo proizlazi iz vještine majstora pivara.
“Trud, vrijeme i beskompromisna kvaliteta mogu se okusiti u svakoj kapi vještine koja se od nedavno može pronaći i u Grifovim limenkama koje vizualnim identitetom potvrđuju povezanost s obrtnicima”, navode iz Grifa.

Foto: PD

Pale Ale i Oatmeal Stout građani su mogli dobiti, a i konzumirati, pred postolarskom radnjom Lepen design, klobučara Kobali, servisa za penkale i nalivpera Peroklinika te kišobranara Cerovečki.
Trgovina Lepen design na Cvjetnom trgu svoja je vrata prvi put otvorila 1985., a njihove cipele po mjere osvojile su i talijanske modne divove. Kobali, obrt za proizvodnju šešira u Preradovićevoj već više od četvrt stoljeća pokazuje kako je šešir više od samo pokrivala za glavu. Peroklinika je jedinstvena radnja sa 70-godišnjom tradicijom popravka nalivpera, jedina svoje vrste preostala u Europi. Obitelj Cerovečki već dulje od stoljeća proizvodi vrhunske kišobrane koji traju godinama.

Grifova piva mogu se pronaći na policama trgovačkih lanaca diljem Hrvatske. Iako gaje tradiciju kuhanja piva koja u Zagrebu postoji zaista dugo, ova su piva izraz modernosti, nastajući u suvremenom pogonu s izuzetnom kvalitetnim sirovinama (hmelj i slad), a etiketa i cijeli vizualni identitet već na prvu promiču ovdašnju pivsku kulturu.

Komentirajte prvi

New Report

Close