Palfi komentirala debakl Živog zida, evo koga krivi

Autor: Poslovni.hr/Hina , 05. srpanj 2020. u 21:47
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Rekla je i da je za njih dobar rezultat kakav god bio jer je pred njima i četiri godine u Europskom parlamentu.

Iza Živog zida je možda najteža godina, ocijenila je u nedjelju Vladimira Palfi iz Živog zida nakon objavljivanja izborne ankete, po kojoj Živi zid nije ušao u Hrvatski sabor.

”Iako svjesni te činjenice, ušli smo u kampanju pomireni sa situacijom koja nas čeka. Bili smo psihički spremni na sve”, rekla je Palfi koja je dodala da je stranci naštetio razlaz nakon europskih izbora.

”Međutim, mi smo preko toga prešli i krenuli dalje raditi, ali mediji su to i dalje isticali. Zato smo bili spremni na sve. Što god da se dogodilo nakon rezultata, mi smo spremni”, dodala je.

Palfi je naglasila da je Živom zidu ”drago što je SDP osvojio toliko malo koliko je osvojio, a tužni što je HDZ osvojio toliko puno koliko je osvojio”. Pritom je izrazila nadu da će ljudi sa svakim novim izborima prepoznavati nova lica koja dolaze u politiku kako bi se promijenila garnitura koja je na vlasti.

Rekla je i da je za njih dobar rezultat kakav god bio jer je pred njima i četiri godine u Europskom parlamentu. Uz to, kaže da u Živom zidu rade na dva velika projekta koja će građani upoznati na jesen.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Kokoš nepismena

Ista prica kao i dozupanica Medjimurja koja je cijeli zivot na drzavnim jaslama a dobila 14 glasova na proslim lokalnim izborima u Belici

dipl. ing. građ. (moš mislit) Palfi uvijek vjerodostojno :-)))

New Report

Close