Ovoj domaćoj plaži divi se i CNN, a nudisti je nazivaju svojim rajem

Autor: Poslovni.hr , 18. srpanj 2023. u 14:13
Foto: Unsplash

Portal “European Best Destinations” 2019. godine proglasio ju je trećom najljepšom u Europi, a 2020. godine ugledni “Conde Nast Traveler” uvrstio ju je među najljepše u Europi.

Plaža Nugal je jedna u nizu plaža na Makarskoj rivijeri, nalazi se u blizini Tučepa i jedinstvene je prirodne ljepote, piše B92.

Do predivne šljunkovite plaže, koja se nalazi u podnožju velikih litica, dolazi se spuštanjem kroz bujnu šumu – park Osejava, koji se proteže tri kilometra od Makarske prema Tučepima. Portal “European Best Destinations” 2019. godine proglasio ju je trećom najljepšom u Europi.

Skriveni dragulj koji vole nudisti

Nešto kasnije, pohvalili su ga i Britanci u “Evening Standardu”, gdje je pisalo da je Nugal “skriveni dragulj”. Britanci su tada posebno istakli da nudi nevjerojatnu privatnost i da je “oblačenje na ovoj plaži fakultativno”.

Foto: Unsplash

Naime, plaža Nugal odavno je jedna od omiljenih destinacija naturista i nudista, pa ju je ove godine CNN uvrstio na listu najboljih nudističkih plaža na svijetu.

“Okružena strmim liticama i sjenkama borova, do ove plaže preko puta otoka Brača stiže se uskom stazom. Obavezno ponesite debeli ručnik ili čak i ležaljku jer je površina šljunkovita, a ne pješčana. Plaža Nugal udaljena je oko pola sata hoda od najbližeg grada, a do nje se može doći i brodom iz Makarske ili Tučepa”, piše CNN.

2020. godine ugledni “Conde Nast Traveler” uvrstio ju je među najljepše u Europi.

Komentirajte prvi

New Report

Close