Ovog tjedna zapošljavaju Amazon, Je*S, Boxmark Leather, Philips, Sportina…

Autor: Poslovni.hr , 20. rujan 2016. u 13:38
Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Victus Group je uspješna domaća grupacija koja preko 14 godina posluje na tržištu Hrvatske i Slovenije te zapošljavamo više od 700 djelatnika. Trenutno su u potrazi za Direktorom marketinga (m/ž). Od osobe se očekuje da preuzme odgovornosti u poslovima izrada PR strategije, marketinškog plana i budžeta za Grupu i članice Grupe, osmišljavanje i realizaciju promotivnih aktivnosti kao i optimiziranje ukupnih troškova promocije. Ako ste diplomirani magistar ekonomije (smjer marketinga) i imate višegodišnje iskustvo unutar tog područja, kreativni ste i kompjuterski pismeni, prijavite se ovdje.

Naš klijent je jedna od vodećih kompanija u preradi drva i proizvodnih pogona u Europi. Za svoj pogon Slavoniji u potrazi su za kvalificiranim kandidatima za radno mjesto Shopfloor Managementa (m/ž). Od zadataka na ovom radnom mjestu izdvajamo osiguranje optimalnog proizvodnog procesa i spremnosti za isporuku, kontinuirani razvoj našeg razvoja proizvoda i procesa te spremnost na putovanja. Od znanja potrebno je nekoliko godina relevantnog iskustva u struci, tečan govor njemačkog jezika i poduzetničko razmišljanje. Brza prijava.

PwC pruža usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja, specifičnog za pojedine industrije kako bi izgradio povjerenje i povećao vrijednost svojim klijentima i njihovim udjeličarima. Više od 208.000 ljudi u 157 zemalja diljem naše mreže dijeli svoja razmišljanja, iskustva i rješenja kako bi razvili nova gledišta i praktične savjete. Trenutno su u potrazi za radni mjestom statističara osiguravajućeg zavoda. Ako želite raditi i dinamičnom okruženju te se ujedno želite profesionalno razvijati, prijavite se ovdje.

Brend Je*S ima otvoreno tri radna mjesta u kompaniji i to za Asistentom u marketingu, Brand managerom i administratorom u računovodstvu. Asistent u marketingu mora imati minimalno 3 godine radnog iskustva u struci uključujući pripremu i ažuriranje web stranice i komunikacija putem društvenih mreža, rad na web shopu i online prodaji. Brend manager mora imati odgovarajuću stručnu spremu (tekstilno-tehnološki fakultet) te iskustvo u brand managing (odjeća, obuća). Administrator u računovodstvu mora imati SSS, VŠS, najmanje 3 godine radnog iskustva u struci, rad na računalu, prednost je poznavanje rada u Wand-u. Opširnije pročitajte ovdje.

Kompanija Boxmark Leather uspješna je multinacionalna kompanija koja svoje proizvode plasira kupcima na inozemnim tržištima. Jedan smo od vodećih proizvođača kožnih sjedala za europsku automobilsku industriju. Ovom prilikom traže Informatičara / Sistem Administratora s mjestom rada u Zlatar Bistrici. Radni zadaci uključuju rad s Microsoftovim operacijskim sustavima, rad s Microsoftovim aplikacijama, rad i održavanje mreža LAN/WiFi i programiranje CNC strojeva. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Sportina Group je u potrazi za osobom za radno mjesto Customer Prediction and behaviour(m/ž). Poslovni zadaci uključuju implementaciju i uvođenje modela predviđanja, izvedbu poslovnih rješenja i uvođenje novih pristupa u prodajno poslovanje. Opširnije pročitajte ovdje.

Spiller Farmer traži Stručnog suradnika u odjelu za investicije. Osoba je odgovorna za suradnju s poslovnim partnerima (banke, investicijski fondovi, institucionalni ulagači), vođenje, upravljanje, praćenje i nadzor nad provedbom realizacije projekata, obradu tržišta i prezentacije. Kandidat mora imati prodajne vještine te fakultet tehničkog ili ekonomskog smjera. Brza prijava

Michael Page za svog klijenta traži osobu za radno mjesto Financijskog poslovnog kontrolera. Osoba će biti zadužena za doprinos razvitku i nakon realizacije odobrenja Lokalne strategije. Koordinira za lokalne tvrtke godišnji proces planiranja i nakon odobravanja osigurati provedbu, praćenje i savjete o prilagodbi, kako bi se podržala upravljanje linija u ostvarenju poslovnih ciljeva. Opširnije o oglasu pročitajte ovdje.

Kompanija Philips traži osobu za radno mjesto glavnog računovođe. Posao uključuje nalaženje novih i održavanje postojećih kontakata kako bi zadržali tvrtku Philips kao poželjnog dobavljača. Opširnije o poslu pročitajte ovdje.

Jedna od najvećih svjetskih kompanija za online shoping Amazon traži osobu za radno mjesto Vendor Contact Management Associate with German language (m/f). Odgovornosti uključuju komunikacijsku potporu i znanje minimalno 2 jezika (Engleski i Njemački). Opširnije o oglasu priočitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close