Ovo su lokacije postavljenih kamera za nadzor brzine, počinje sankcioniranje

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2019. u 13:02
Arhivska fotografija: Nikola Ćutuk / Pixsell

Započinje sankcioniranje svih prekršaja snimljenih kamerama za nadzor brzine kretanja vozila.

Od jučer su u funkciji kamere za nadzor brzine na prometnicama Koprivničko-križevačke županije, piše epodravina.

– U cilju povećanja stanja sigurnosti u cestovnom prometu, a posebice smanjenja događanja prometnih nesreća zbog brzine, na području Policijske uprave Koprivničko-križevačke nabavljene su kamere – stacionarni uređaji za mjerenje brzine kretanja vozila i postavljena kućišta u kojima će se iste nalaziti – kažu iz policije.

Kamere za nadzor brzine nalaze se na slijedećim lokacijama na državnim cestama: – Ulici Vladimira Nazora u Budančevici, – Varaždinskoj ulici u Cvetkovcu, – Koprivničkoj ulici u Glogovcu, – Majurcu – Kenđelovcu, – Varaždinskoj cesti u Koprivnici, – Koprivničkoj ulici u Novigradu Podravskom, – Ulici Stjepana Radića u Reki, – Ulici braće Radića u Svetom Ivanu Žabno i – Ulici Šimuna Pandura u Hampovici.

– Ovim putem obavještavamo građane da je završila testna faza rada rečenih uređaja za nadzor brzine odnosno da su stacionarni uređaji za nadzor brzine na području Policijske uprave koprivničko-križevačke stavljeni u funkciju – navode iz PU koprivničko-križevačke.

Stavljanjem navedenih uređaja u funkciju, s danom 15. listopada 2019. godine započeti će sankcioniranje svih prekršaja snimljenih kamerama za nadzor brzine kretanja vozila.

Komentirajte prvi

New Report

Close