Ove godine Ina se okitila dvama priznanjima Mamforce

Autor: Lucija Špiljak , 19. siječanj 2021. u 22:00
Foto: B. Filić/PIXSELL

Priznanje je u tri kategorije dodijelio Institut za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama uz analitičku i savjetodavnu podršku tvrtke Spona Code.

Posebno Mamforce priznanje dodijeljeno je najboljim kompanijama koje su u 2020. ulagale u zaposlenike i kvalitetnu atmosferu. Priznanje je u tri kategorije dodijelio Institut za istraživanje i edukaciju Zaposlena mama uz analitičku i savjetodavnu podršku tvrtke Spona Code.

“U novonormalnim uvjetima više nego ikada je važno osluhnuti potrebe zaposlenih i podržati stvaranje poticajnog radnog okruženja kako bi i nakon krize ostali poželjni poslodavci i tržišno konkurentni.

Ravnoteža privatnog i poslovnog života i jednake prilike za žene koje u značajno većoj mjeri podnose teret ove krize su danas još važnije teme nego ranije”, poručila je Diana Kobas Dešković, direktorica Spone i predsjednica Instituta.

Prva kategorija su najbolje kompanije prijatelji obitelji, a priznanje je dodijeljeno A1 Hrvatska u kategoriji velikih tvrtki, a kod srednjih tvrtki BKS AG, Glavna podružnica Hrvatska.

Priznanja za najbolje kompanije za žene pripale su Ini u kategoriji velikih kompanija te Odvjetničkom društvu Hanžeković i partneri u kategoriji srednje velikih poduzeća.

Ina i Poslovna inteligencija dobitnice su priznanja kao kompanije koje vode računa o dobrobiti (well-being) zaposlenih. Također, Ina je dobitnik Dadforce standarda za odgovornost prema zaposlenim očevima.

Komentirajte prvi

New Report

Close