Ovako to izgleda kada Hilton dva kilometra od centra Zagreba otvori hotel

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2012. u 14:39
Press foto

Gostima izražavaju dobrodošlicu ‘legendarnim’ toplim kolačićem s komadićima čokolade prilikom prijave u hotel kao i novim restoranom.

DoubleTree by Hilton najavio je otvaranje svog prvog hotela u Hrvatskoj smještenog na izvanrednoj lokaciji u poslovnoj četvrti glavnog grada Zagreba. "Vrhunski i suvremeni hotel s punom uslugom, gostima izražava dobrodošlicu legendarnim toplim kolačićem s komadićima čokolade prilikom prijave u hotel kao i novim restoranom OXBO Urban Bar & Grill, kojeg vodi poznati hrvatski kuhar Tomislav Nikšić", priopćili su iz Hiltona.

„Iznimno mi je drago što sada dočekujemo goste u našem novootvorenom hotelu DoubleTree by Hilton Zagreb, koji se pridružuje prekrasnom hotelu Hilton Imperial Dubrovnik kao naš drugi hotel u Hrvatskoj. Kao značajan dodatak ponudi posjetiteljima grada Zagreba , hotel nudi fantastične prostorije za organizaciju događanja kao i laku dostupnost povijesnim i kulturnim znamenitostima što ga čini savršenom vikend destinacijom za odmor ili odredište za putnike na njihovom putu prema odmaralištima na hrvatskoj obali“, Iujavio je Simon Vincent, predsjednik, EMEA, Hilton Worldwide.

DoubleTree by Hilton Zagreb smješten je u sklopu centra Green Gold, koji nudi veliki raspon mogućnosti kupovine kao i objedovanja te je smješten na otprilike dva kilometra od središta Zagreba što hotel čini idealnim odabirom kako za poslovne putnike tako i za odmor, poručuju.

Dodaju i sljedeće: gosti će biti dočekani u ugodnom i modernom predvorju i uživati u karakterističnim kvalitetama koje odlikuju svaki DoubleTree by Hilton hotel, uključujući ukusni topli čokoladni kolačić koji dočeka svakog gosta prilikom prijave u hotel, udobnost i mnoštvo usluga na visokoj razini, nagradni program vjernosti gostiju Hilton HHonors te jedinstvenu i pažljivu posvećenost članova tima lokalnoj zajednici.

U sklopu hotela DoubleTree by Hilton Zagreb bit će otvoren OXBO Urban Bar & Grill pod kulinarskim vodstvom poznatog hrvatskog glavnog kuhara, Tomislava Nikšića. Restoran nudi suvremen jelovnik s popularnim međunarodnim jelima sa snažnim naglaskom na lokalnoj hrvatskoj kuhinji. Unutarnje uređenje uključivat će različite opcije sjedenja od niskih do visokih stolova, večeranja za šankom ispred otvorene kuhinje s roštiljem koja koristi najsvježije, prirodne sastojke i uključuje izložbeni štand sa sezonskim proizvodima i biljem. Jelovnik uključuje jela poput: Duo janjetine i govedine, kombinacija savijače od ukuhane janjeće plećke s odreskom dozrele goveđe pisanice, sotirane raviole od gljiva s temeljcem od bijelog luka, kao i raznovrsne ribe s roštilja / žara kao i razno povrće. Jedinstveni jelovnik OXBO restorana uključuje i američku Black Angus govedinu, koja je uvezena izravno s Creekstone farmi, nagrađivanog proizvođača vrhunske govedine. Bar nudi niz koktela visoke kvalitete, međunarodna gurmanska piva i oku primamljivu vinsku kartu s brojnim vinima koje možete naručiti zasebno ili kombinirati uz hranu.

Rob Palleschi, generalni direktor grupacije DoubleTree by Hilton izjavio je: „Nakon nedavnih novih otvorenja u Ujedinjenom Kraljevstvu, Rumunjskoj i Turskoj, oduševljeni smo dodavanjem Hrvatske u naš svjetski portfelj. Putnici koji dolaze u Zagreb sada mogu iskusiti toplu dobrodošlicu i prednosti odsjedanja u hotelu DoubleTree by Hilton, pridružujući se brzorastućem broju obožavatelja putovanja u Europi koji vole naš impresivan portfelj vrhunskog hotelskog smještaja, koji nudi personaliziranu i gostoljubivu razinu usluge i stila.

Sa 152 sobe i apartmana i s prozorima od poda do stropa, DoubleTree by Hilton Zagreb nudi veliki izbor smještaja koji će udovoljiti potrebama svakog gosta. Sobe gostima osiguravaju moderan i ugodan odmor, koji uključuje i prostor za sjedenje, besplatan brzi Internet; flat-screen televizore, satelitsku televiziju; dasku za peglanje; mini-bar, osvježujuće Crabtree & Evelyn Citron® proizvode za kupku i tijelo, kao i servis za pripremu čaja i kave u sobi. 

Karin van den Berg, generalna direktorica DoubleTree by Hilton Zagreb hotela, izjavila je: „Uzbuđeni smo što ćemo otvoriti DoubleTree by Hilton Zagreb, izraziti dobrodošlicu gostima grad i služiti našoj lokalnoj zajednici. Hotel će putnicima i lokalnim stanovnicima pružiti odličnu novu ponudu u Zagrebu uključujući  restoran OXBO Urban Bar & Grill, zatim naš Health Club te odlične prostora za sastanke savršene za poslovna i društvena događanja. Veselimo se pružanju tople dobrodošlice tijekom mnogih godina!“

Za sastanke, konferencije i događanja, DoubleTree by Hilton Zagreb nudi više od 1.260 kvadratnih metar prilagodljivog prostora, uključujući dvoranu Mimosa, koja može primiti 250 osoba kada je postavljena u kino stilu, konferencijsku dvoranu te tri dodatne sobe za sastanke s kapacitetom za 300 sudionika. Poslovni putnici i gosti konferencija mogu koristiti pogodnosti besplatnog poslovnog centra otvorenog 24 sata tijekom svih sedam dana u tjednu, usluge conciergea, vrhunske tehnologije kao i  lokaciji u srcu poslovne četvrti

DoubleTree by Hilton sada dočekuje putnike ugodnim boravkom u hotelu s brzo rastućom mrežom od 34 hotela diljem Europe i s lokacijama u gradovima poput Istambula, Londona, Amsterdama i Milana.

DoubleTree by Hilton ponosni je član Hilton Worldwide portfelja hotela. Vrhunski hotel s  punom uslugom od svog predstavljanja u Europi u proljeće 2008. godine doživljava izvanredan rast. s hotelima otvorenim u devet država diljem Europe.

The DoubleTree by Hilton Zagreb smješten je u Ulici grada Vukovara 269a, Zagreb.

Komentirajte prvi

New Report

Close