Ovako izgleda novi vodeni centar u Krapinskim Toplicama vrijedan 21 mil. eura

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2015. u 10:52
Foto: Marko Jurinec / Pixsell

Centar Aquae Vivae izgrađen je na mjestu bivšeg poznatog kupališta u Krapinskim Toplicama.

Krapinske Toplice su nakon više godina izgradnje koju su pratili brojni izazovi dobile jedan od najvećih vodenih centara u kontinentalnom dijelu Hrvatske "Aquae Vivae" ukupne površine od 18 tisuća metara četvornih u koji je istoimena tvrtka uložila 21 milijun eura.

Centar Aquae Vivae izgrađen je na mjestu bivšeg poznatog kupališta u Krapinskim Toplicama, koje ima više od stoljeća dugu tradiciju i koje je nakon ove investicije preraslo u suvremeni vodeni centar s brojnim sadržajima namijenjenih svim uzrastima, obiteljskom i sportskom odmoru te rekreaciji.

Ukupno je u centru više od 1.100 metara četvornih vodenih površina, a od ukupno šest bazena, kapaciteta za 1.200 osoba, jedan je vanjski, a pet unutarnjih i to plivački, s valovima, rekreacijski i dječji bazen te ronilački, koji je i jedinstven u Hrvatskoj jer je dubine 4,5 metra.

Postavljeno je i ukupno 170 vodenih atrakcija (vodene mlaznice, masažni gejziri, slapovi, masažne ležaljke, tobogani i drugo), u ponudi su i saune te gastro, animacijski i drugi sadržaji, a centar zapošljava 35 djelatnika.

Komentari (1)
Pogledajte sve

izgleda super. je li ovo stvarno u hrvatskoj, da se nije krapina pripojila sloveniji? u svakom slučaju ne dati blizu onom hudoletnjaku, da ne napravi kakvu gadnu štetu.

New Report

Close