Ovaj tjedan zapošljavaju: Pliva, Strabag, Kuehne+Nagel, Falkesteiner, Grawe…

Autor: Poslovni.hr , 17. listopad 2019. u 09:25
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, nudi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom. Sretno!

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa, zapošljava referenta za nekretnine (m/ž) u Omišu. Odabranog kandidata očekuje pomoć pri održavanju baze podataka sa svim ugovorima o zakupu lokacija trgovina i ostalih nekretnina. Minimalna stručna sprema koju trebate je SSS, a potrebno vam je i znanje engleskog jezika te odlično vladanje u MS Office-u. Ukoliko želite postati dio ovog tima, prijavite se klikom na link.

Kuehne+Nagel zapošljava voditelja administracije (m/ž) u Svetoj Nedelji. Ključni su zadaci na ovoj poziciji osiguravanje administrativne potpore kroz finaliziranje radnih postupaka, pružanje administrativne pomoći, uključujući komunikacije s osobljem i s klijentom, te povezivanje s transportnim poduzećima i vođenje relevantne dokumentacije. Ako imate najmanje pet godina radnog iskustva u upravljanju timovima u području logistike, prijavite se klikom na link.

BlueSun poziva mlade, pozitivne i proaktivne suradnike da se prijave za poziciju: agent u rezervacijskom centru (m/ž). Odabranog kandidata očekuje komunikacija s klijentima, kalkulacija troškova smještaja i ostalih usluga, unos rezervacija u sustav, vođenje dnevne statistike poziva i rezervacija te ispunjavanje osobnog prodajnog plana. Više detalja oko uvjeta za prijavu na natječaj provjerite na linku.

Excel Computers d.o.o. Osijek, tvrtka osnovana 1992. godine, koja se bavi prodajom i implementacijom kompletnih ERP / IT poslovnih rješenja na području Hrvatske i BiH, dodatno proširuje svoj tim. Zapošljava ERP konzultanta (m/ž) u Osijeku ili u Zagrebu. Opis posla uključuje rad na implementaciji, edukaciji, savjetovanju i podršci krajnjim korisnicima poslovno-informacijskog sustava Pantheon. Prijave se zaprimaju do 22.10., pa ukoliko se pronalazite u oglasu, nemate razloga čekati – prijavite se.

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, proširuje svoj tim i zapošljava: Executive Chefa (m/ž). Od vas se očekuje SSS, KV ili VKV kuharskog usmjerenja, engleski jezik u govoru i pismu, a poželjno je i znanje njemačkog jezika. Također, trebate imati sposobnost organizacije rada i upravljanja ljudima. Ako ste uz sve navedeno i analitični i sistematični, prijavite se klikom na oglas.

Pliva ima tri raspisane pozicije u Zagrebu. Traži menadžera u nabavi direktnih materijala za istraživanje i razvoj (m/ž), tehnologa u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž) te inženjera održavanja automatiziranih sustava (m/ž). Ako u navedenim pozicijama prepoznajete izazove za svoju karijeru, i udovoljavate navedenim uvjetima, svoju životopis možete poslati putem linka.

Hrvatski registar brodova traži dva inspektora/ice PU, u Područnom uredu Split. Potrebno je da ste mag. ing. brodogradnje, strojarstva, elektrotehnike ili pomorskog prometa, ali da imate i četverogodišnje iskustvo te da se služite engleskim jezikom (B1 razina). Dodatno, trebate vozačku dozvolu B kategorije, a od vas se očekuje i osnovna izobrazba za uporabu računala. Ako se uklapate u navedeni opis, svakako aplicirajte već danas.

Heads Adriatic traži novog djelatnika koji će se pridružiti njihovom timu na poziciji: Business Unit Manager CHC (m/ž) u Zagrebu. Ako vas krasi trogodišnje iskustvo u menadžmentu, B2B prodaji, a računalno ste pismeni i vladate engleskim jezikom, nema razloga da ovaj natječaj propustite. Više o odgovornostima i uvjetima saznajte u oglasu za posao i javite se na vrijeme.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava suradnika/icu u nabavi u IT odjelu, suradnika/icu u Odjelu korisničke podrške, suradnika/icu u odjelu Osiguranja. Ovaj poslodavac godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Vjerujemo da želite postati dio ovog tima, stoga ne oklijevajte i prijavite se.

Grawe zapošljava predstavnike prodaje (m/ž) u Osijeku, Đakovu, Zadru i Zagrebu. Na ovom ćete poslu dobiti priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka te da radite na terenu s postojećim i novim strankama, u svrhu ostvarenja svojih prodajnih ciljeva. Ako ste 'uigrani prodajaš' koji ima 'žicu' za ovaj posao – prijavite se na vrijeme.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close