Ovaj tjedan zapošljavaju: Američko veleposlanstvo, Grawe, Strabag i drugi – plaće i do 23.600 kuna

Autor: Poslovni.hr , 09. srpanj 2019. u 15:20
Foto: Facebook

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a.

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Grawe, tvrtka je iz koje izvire uvažavanje potreba klijenata i partnerska razina pouzdanosti u zaštiti njihovih vrijednosti. Ako želite imati važnu ulogu u nastavku razvoja ovog uspješnog tima i organizacije, svakako se prijavite na natječaj za voditelja ljudskih potencijala (m/ž) u Zagrebu. Na ovom radnom mjestu susretat ćete se s procesom regrutacije i selekcije, organizirat ćete procese uvođenja u posao i sustavno ćete pratiti i unaprjeđivati potrebe zaposlenika. Od vas se očekuje VSS, radno iskustvo u području upravljanja ljudskim potencijalima u trajanju od najmanje 5 godina, orijentiranost na timski rad i ciljeve. Svoj životopis, kao i motivacijsko pismo/video možete poslati do 18.07. Prijavite se.

Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž) u Zagrebu i Osijeku. Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se.

Strabag d.o.o. za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži voditeljicu/voditelja betonare i prodaje. Zadaci koji očekuju odabranu osobu uključuju prodaju i naplatu transportnog betona i srodnih usluga, kao i praćenje tržišta betona, izradu ponuda, svakodnevne kontakte s postojećim i potencijalnim kupcima. Ukoliko ste zainteresirani, svoju natječajnu dokumentaciju možete poslati putem linka.

Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanja u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju. Od vas se očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također, i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

Workforce, regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađuje s više od 1000 klijenata i 12 000 djelatnika, zapošljava na poziciji: Marketing specialist for Adriatics region, Slovenian market (m/ž). Ako imate fakultetsko obrazovanje iz područja marketinga, menadžmenta ili iz srodnog područja, te minimalno 2-3 godine radnog iskustva, a odlično razmijete slovenski jezik i služite se engleskim jezikom, svakako provjerite ovaj natječaj na linku.

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava samostalnog referenta kalkulacija (m/ž) u Zagrebu. Osnovne odgovornosti uključuju izradu i kontrolu kalkulacija za prodavaonice, likvidiranje ulaznih računa i izradu i kontrolu otpremnih dokumenata. Ukoliko imate SSS/VŠS ili ste sveučilišni prvostupnik, napredno poznajete engleski jezik, krasi vas izvrsno znanje rada u MS Office programima, analitični ste i precizni, nikako ne propustite izvršiti prijavu na ovaj natječaj. Trebate tek godinu dana iskustva – sretno!

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava voditelja kampa (m/ž) u novootvorenom Premium kampu u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati planiranje, organizaciju i nadzor kampa visoke kategorije. Potrebna vam je diploma iz hotelskog menadžmenta ili iz više hotelijerske škole, kao i minimalno 3 godine iskustva u vođenju kampa ili rezidencijalnog naselja s popratnim sadržajima. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.

BHS Corrugated strojevi d.o.o. traži angažirane i kompetentne mlade stručnjake za poziciju: specijalist za puštanje strojeva u pogon (m/ž). Vaši zadaci uključivat će instalacije i puštanje strojeva u pogon, tehničku podršku kupcima, aktivnosti kod kupaca po cijelom svijetu te odgovorne i samostalne poslove. Vaše stručne i osobne kompetencije uključuju završen stupanj prvostupnika ili magistra elektrotehnike, a ključno je i iskustvo iz: SIEMENS PLC Controls. Preostale uvjete provjerite na linku i na vrijeme izvršite prijavu.

Bluesun, vodeća je turistička kompanija koja upravlja hotelima, resortima i kamping ljetovalištima u Hrvatskoj. S 19 objekta smještenih u Bolu, Brelima, Tučepima, Supetru, Omišu i Starigradu Paklenici, najveći je hotelski lanac u Dalmaciji. Zapošljava na četiri pozicije u Zagrebu. Traže se: Social media ads specialist (m/ž), Data & analytics specialist (m/ž), CRM automation specialist (m/ž), SEO specialist (m/ž). Prijavite se na željeni natječaj.

Američko je veleposlanstvo objavilo oglas u kojem zapošljava na poziciji: Investigator (DEA) (m/ž). Traže se kandidati (m/ž) sa završenim (preddiplomskim) studijem iz područja prava, kriminologije i srodnih područja, s trogodišnjim iskustvom, visokom razinom poznavanja engleskog jezika i vozačkom dozvolom B kategorije. Da biste se odlično snašli u ovom poslu trebate odlično poznavati zakone i zakonske strukture u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Trogodišnje iskustvo, s naglaskom na istraživanje narko slučajeva, prijeko je potrebno da biste perfektno obavljali ovaj posao. Godišnja plaća na ovoj poziciji iznosi impresivnih 283.431 kn, pa nemate što čekati – prijavite se.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close