Ovaj grad potiče ulaganja, izgradnju i pokretanje poslovanja

Autor: Poslovni.hr , 30. svibanj 2018. u 11:32
Foto: Press

Industrijska zona u Ivancu opremljena je i spremna za prihvat novih investicija.

Poslovni razgovori namijenjeni zainteresiranim poduzetnicima i investitorima s ciljem detaljnog informiranja o olakšicama i benefitima ulaganja u Industrijskoj zoni u Ivancu, koja je komunalno opremljena zona spremna za prihvat novih investicija održat će se 13. lipnja u Hotelu Orion (Horvatsko 28) od 10 do 16 sati.

Manifestacija je strukturirana na način da se zainteresiranim poduzetnicima omogućuje da prilikom prijave odaberu željeno vrijeme individualnog sastanka i od voditeljice projekta zone, gospođe Lane Labaš, mr.sc.oec., dobiju sve informacije o ulaganju, izgradnji i pokretanju poslovanja. Saznat će sve o potporama poduzetničkim inicijativama na lokaciji Industrijske zone Ivanec te u Ivancu općenito.

Predviđeno je da pojedinačni sastanci traju do 30 minuta, a svi zainteresirani svoj termin mogu rezervirati ovdje.  Prijave poduzetnika traju do 11. lipnja 2018. godine, a na poveznicama www.poslovna-zona-ivanec.hr i www.ivanec.hr možete pročitati detaljne podatke o gospodarstvu i gospodarskim zonama u Ivancu.  

Za sve informacije slobodno se obratite na tel. 042/492-870, Poslovna zona Ivanec d.o.o.

Komentirajte prvi

New Report

Close