Ovaj biciklistički party ne želite propustiti: Osigurajte svoj startni broj

Autor: Objava za medije , 06. lipanj 2020. u 08:42

Prijavite se putem online obrasca na kraju teksta i pedalirajmo skupa 28.6. na Jarunu!

Jeste li podmazali lanac na svom biciklu? Jeste li našli društvo za pedaliranje? Jeste li spremni za jednu od najstarijih zagrebačkih tradicija? Ako niste, pripreme mogu početi jer se Večernjakova biciklijada vraća u grad!

Zašto pedaliramo?

Iako ne treba tražiti razlog za druženje i rekreaciju, valja se prisjetiti zašto je točno Večernjak davne 1978. pokrenuo projekt promicanja vožnje na dva kotača. A razlozi su bili itekako važni! Fizički pokrenuti čitatelje, promovirati zdrav način života, ali i zdrav način prijevoza te ukazati na manjak biciklističkih staza u glavnom gradu.

Iako je od tada prošlo dosta vremena, ovi su motivi još uvijek aktualni i zato i vi u nedjelju 28.6. u dobrom društvu pedalirajte s razlogom!

Kako se prijaviti?

Prijavite se putem preko našeg online obrasca na kraju teksta i budite brzi jer prvih 300 prijavljenih nagrađujemo poklonom paketom! Startni broj osigurat ćete na jednostavan način upisom imena i prezimena te e-mail adrese!

U start-paketu pronaći ćete zanimljive i raznolike darove iznenađenja naših sponzora!

Zabava za sve generacije

Ovu, već 38. Večernjakovu biciklijadu selimo na zagrebačko more – Jarun! Okupljamo se u 10 sati, startamo s vožnjom u 11 sati i vozimo dva kruga – ukupno 12 km, a nakon toga čeka nas štimung za pamćenje!

Za vaše mališane pripremili smo bogat sadržaj podijeljen na zabavne, natjecateljske i edukativne zone. Klince i klinceze čeka veliki PARTY dvorac i stijena za penjanje na napuhavanje, a oni sportskog duha uživat će na biciklističkom poligonu spretnosti dok će profesionalni animatori u natjecateljskoj zoni predvoditi uzbudljive i kreativne igre!

Nakon što najmlađi demonstriraju svoje vještine, moći će se opustiti u dječjem mini kinu uz udobne bean bag vreće za sjedenje i uživati u jednom od popularnih animiranih filmova.

Gurmani će uživati u gastroshowu uz podjelu degustacijskih porcija, a zabavni program namijenjen tisućama biciklista, mladih i starih, obitelji i prijatelja odvijat će se na glavnoj jarunskoj pozornici.

Kroz cjelodnevne aktivnosti vodit će nas Renata Sopek dok će se za najbolju urbanu glazbu pobrinuti DJ, a treba spomenuti i plesne, glazbene i akrobatske točke naših gostiju iznenađenja!

Priključite se karavani

Priključite se i vi našoj karavani koju su činile generacije Zagrepčana i tako nastavite tradiciju biciklijade koja je postala puno više od rekreacije. Danas je biciklijada simbol za događaj na kojem se jedna zajednica okuplja, upoznaje i druži.

Pozovite osobu s kojom želite zaokružiti Večernjakovu biciklijadu i osigurajte svoj startni broj već sada! Prijavite se putem ovog online obrasca i pedalirajmo skupa 28.6. na Jarunu!

 

Komentirajte prvi

New Report

Close