Otvoren novi trgovački centar, a nalazi se na području koje preko ljeta posjeti nekoliko milijuna turista

Autor: Poslovni dnevnik , 02. siječanj 2022. u 10:01
Plitvice Mall prostire se na 4000 četvornih metara/PD

Centar će otvoriti više od 90 radnih mjesta.

U turističkoj zoni Nacionalnog parka Plitvička jezera novi trgovački centar Plitvice Mall otvorio je brojnim posjetiteljima i lokalnom stanovništvu Općine Rakovica, koji su netom prije Božića dobili atraktivan trgovački centar na gotovo 4000 četvornih metara prodajnog prostora. Kako se navodi u priopćenju, gradnja Plitvice Malla započela je u svibnju 2021. godine.

Objekt se nalazi na području koje preko ljeta posjeti i po nekoliko milijuna turista, što uključuje i goste samog Nacionalnog Parka.

Predstavnik investitora, Paško Dodić, istaknuo je kako su lokalna regija i njezini stanovnici dobili, ne samo mogućnost otvorenja novih radnih mjesta, već i novo mjesto kupovine kakvo do sada u regiji nije postojalo te će ovaj koncept doprinijeti rastu kvalitete života lokalnog stanovništva.

Načelnik općine Rakovica Mihovil Bićanić prilikom otvorenja istaknuo je kako će trgovački centar otvoriti više od 90 radnih mjesta.

“Uspoređujući u postotku, broj zaposlenih stanovnika općine Rakovica u Plitvice Mallu bio bi identičan 34.000 zaposlenih u Zagrebu i to samo na jednoj lokaciji. Ovaj projekt će zadržati mlade i obitelji na našem području”, dodao je Bićanić.

Komentirajte prvi

New Report

Close