Otvorenje Štrokova resorta najesen

Autor: Lucija Špiljak , 23. siječanj 2020. u 06:11
U resortu na jezeru, u drvenim i platnenim kućicama mjesta za 250 gostiju/ JADRANSKI LUKSUZNI RAZVOJ

Razlog duljiim radovima je kompleksnost terena, a investicija je povećana sa 16 na 20 milijuna eura.

Premda su radovi na luksuznom eko resortu poduzetnika Gorana Štroka, T-Nest u ličkom Lovincu, prema tadašnjim najavama trebali završiti prošle jeseni, otvorenje je najavljeno za rujan ove godine.

Jedan od razloga kašnjenja su, nagađa se, kompleksni i složeni radovi koji ne samo da su se odužili, već je i investicija sa 16 porasla na 20 milijuna eura.

Nikolina Vicelić, iz odnosa s javnošću u T-Nestu, otkrila nam je da se lokalna tvrtka GS gradnja, glavni izvođač radova, usmjerila na "kompleksnu sanaciju jezera i na složenu infrastrukturu budućeg resorta površine 14,3 hektara, koja uključuje vodovodnu i hidrantsku mrežu, kanalizaciju i dio elektroinstalacija".

Završena je prva faza vila na jezeru, platoi za sve platnene vile, armirano-betonska ploča za glavni restoran, podrumska etaža recepcije i multifunkcionalna dvorana. Dio radova radi se i izvan gradilišta, to su priprema i proizvodnja drvenih i platnenih kuća, nakon čega slijedi montaža na gradilištu.

Štrok je lani za Poslovni dnevnik kazao da će u ovom velebnom projektu raditi 70-ak domaćih ljudi, ne samo sezonu jer će hotel raditi 10 mjeseci u godini. 

"U T-Nestu nudimo luksuz, ali i gostoprimstvo, osmijeh, dobru energiju koju prenose zadovoljni djelatnici. Pun resort primat će oko 250 ljudi, ovisno o tome kako će se iskoristiti sobe i kreveti jer, primjerice, imamo pomoćne krevete u kućicama za boravak obitelji s djecom", najavio je tada Goran Štrok.

Komentirajte prvi

New Report

Close