Otvorena druga Glovo Express trgovina u Hrvatskoj, evo i što sve nude i koliko brzo dolazi dostava

Autor: Poslovni.hr , 20. listopad 2022. u 09:56
Foto: Glovo

Prvi Glovo Express u Hrvatskoj otvoren je u studenom 2021. na zagrebačkoj Radničkoj cesti i

Glovo, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda, otvorila je drugu Glovo Express trgovinu u Zagrebu, na Zagrebačkoj cesti.

Time je kupcima iz zapadnog dijela Zagreba unutar aplikacije Glovo dostupno više od 2500 različitih proizvoda iz različitih kategorija kao što su: voće i povrće, piće, mliječni proizvodi, grickalice, slatkiši, osobna higijena, proizvodi za čišćenje doma, dok je ponuda proizvoda navedena isključivo u aplikaciji Glovo.

Prvi Glovo Express u Hrvatskoj otvoren je u studenom 2021. na zagrebačkoj Radničkoj cesti i, prema riječima predstavnika Glova, do sada ima izniman uspjeh. Dvije trgovine u Zagrebu strateški su pozicionirane kako bi osigurale optimalnu pokrivenost glavnog grada Hrvatske, a korisnici imaju i mogućnost osobnog preuzimanja.

“Lansiranje još jednog Glovo Expressa na hrvatsko tržište i prelazak na novu, višu razinu dostave na zahtjev za nas je ključni trenutak, ali i pozitivan utjecaj na interes naših korisnika. Ovo je samo nastavak naše usmjerenosti na slušanje potreba naših kupaca i pružanje ultra brze dostave za širok asortiman proizvoda. Zahvaljujući našem dobro posloženom poslovanju u trgovini, naš tim će pripremiti narudžbu kupca u manje od tri minute i dostaviti je do kućnog praga za manje od 30 minuta. Drugom trgovinom područje dostave Glovo Expressa pokrivat će više od 80 posto Zagreba, što je jamstvo kvalitete i pravovremene isporuke proizvoda našim kupcima”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Radno vrijeme Glovo Expressa je od ponedjeljka do nedjelje od 09:00 do 00:00 sati, a kako navode iz Glova, u planu je daljnje širenje mreže i asortimana u skladu s potrebama potrošača.

Komentirajte prvi

New Report

Close