Otvoren prvi hostel na opatijskoj rivijeri

Autor: Agencija VLM , 21. ožujak 2014. u 11:43
Press foto

Zahvaljujući investiciji grupacije Milenij hoteli vrijednoj 5 milijuna eura hostel bi na cijelu Rivijeru trebao privući neke nove, mlade urbane putnike i unijeti novu energiju i svježinu.

Ovih dana svoja vrata otvorio je prvi hostel na Opatijskoj rivijeri – Hostel LINK u Lovranu. Zahvaljujući investiciji grupacije Milenij hoteli vrijednoj 5 milijuna eura hostel bi na cijelu Rivijeru trebao privući neke nove, mlade urbane putnike i unijeti novu energiju i svježinu.

Novouređeni hostel ima 114 moderno uređenih soba, a svaka soba raspolaže vlastitom kupaonicom čime se razina usluge i koncept uobičajen za hostelski smještaj diže na višu razinu.
Hostel je smješten svega nekoliko koraka od glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare lovranske jezgre. U sklopu hostela, uređena je i self-service praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, kao i bar na gornjoj terasi s predivnim pogledom na more i cijeli Kvarner. Uz to hostel raspolaže i vlastitim parkingom i garderobom.

Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realiziran je u suradnji s talijanskim dizajnerima, a svaki kat će ima svoju priču i karakteristične boje, kao i specijalnu rasvjetu. Posebna pažnja posvećuje se uređenju vanjskih površina i hortikulturi.

Zamišljen je kao centralno mjesto održavanja raznih urbanih festivala, radionica, projekcija i drugih događanja koji će okupljati mlađu populaciju iz cijele Europe, ali i dalje.
Iako u kategorizaciji hostela ne postoje zvjezdice zasigurno možemo reći da bi ih hostel Link imao pet, a s druge strane prihvatljivim cijenama uvjereni smo da će privući mlađu populaciju tijekom cijele godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close